|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:06 am
novelin Cholera o 17 angielski, jej ale mi się iść nie chce ... stressed Ema wszystkim razz uuu ja mam jutro spr z niemca... chyba umre xp i mushem na jutro jesio wybrac 5 wierszy na konkurs i dwie prace z polaka napisac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:26 am
PointZer0 Baliaur PointZer0 Mam dziś wywiad�wkę sweatdrop Zapewniłem sobie już u kumpla dwa metry kwadratowe na rozłożenie karimaty i śpiwora sweatdrop sweatdrop hey az tak zle?? nie gadaj... ...nie pytaj sweatdrop no , mniejsza z tym , witam *cmok* xp ale ducha ni mozna cmokac blaugh taaa znow mi sie zbieranie kasy i strojenie ava znudzilo xd jeszcze Julus uduchowilam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:37 am
Baliaur ale cio oni i tak to wszyscho za friko robia??? ostatnio moja qmpela skasowala jedno forum "ot tak" bo stwierdzila ze jest nudne gonk To się nazywa dopuścić nieodpowiednią osobę do stanowiska xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:40 am
PointZer0 Baliaur ale cio oni i tak to wszyscho za friko robia??? ostatnio moja qmpela skasowala jedno forum "ot tak" bo stwierdzila ze jest nudne gonk To się nazywa dopuścić nieodpowiednią osobę do stanowiska xp jak ja jej powiedzialam jaki admin takie forum to focha walnela...dziecinada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:43 am
a hilffeeeeeeeeeeeee mushem wybrac 5 moich wierszyna konkurs gonk help a po co ja w ogole to robie?? domokun gonk dla oceny z polaka stressed life iz brutal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:43 am
Baliaur PointZer0 Baliaur ale cio oni i tak to wszyscho za friko robia??? ostatnio moja qmpela skasowala jedno forum "ot tak" bo stwierdzila ze jest nudne gonk To się nazywa dopuścić nieodpowiednią osobę do stanowiska xp jak ja jej powiedzialam jaki admin takie forum to focha walnela...dziecinada... A niech strzela , jak możesz to ją ode mnie wykpij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:45 am
Teoretycznie jestem w klasie humanistycznej , ale średnio znam się na poezji sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:45 am
PointZer0 Baliaur PointZer0 Baliaur ale cio oni i tak to wszyscho za friko robia??? ostatnio moja qmpela skasowala jedno forum "ot tak" bo stwierdzila ze jest nudne gonk To się nazywa dopuścić nieodpowiednią osobę do stanowiska xp jak ja jej powiedzialam jaki admin takie forum to focha walnela...dziecinada... A niech strzela , jak możesz to ją ode mnie wykpij. heh bo wiesh jak mnie ktos od paru m-cy nie widzial i mowi ze sie zmienila na gorsze i jush nie kce mnie znac.. swiadczy tylko o glupocie wg mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|