|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:44 am
czesc wa, ja tylko na chwilunke xd :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:44 am
Miss_Karina czesc wa, ja tylko na chwilunke xd :3 lepsza chwilka nic nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:46 am
Miss_Karina czesc wa, ja tylko na chwilunke xd :3 łoje Karinka XD przerwa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:47 am
Vykk Miss_Karina czesc wa, ja tylko na chwilunke xd :3 lepsza chwilka nic nic... mhm 3nodding zaraz bede miala konsultacje i potem juz do domciu xd i tak chce jak najszybciej to skonczyc bo mi leb peka xp sweatdrop co slychac? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:48 am
Ok, ja lece, mam jeszcze dzisiaj anglik i niemka, wiec wypadaloby sie przgotować- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:49 am
Miss_Karina Vykk Miss_Karina czesc wa, ja tylko na chwilunke xd :3 lepsza chwilka nic nic... mhm 3nodding zaraz bede miala konsultacje i potem juz do domciu xd i tak chce jak najszybciej to skonczyc bo mi leb peka xp sweatdrop co slychac? 3nodding u mnie raczej nic nowego xp poza odciskiem glana Ibris xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 miejsce w konkursie ortograficznym X_X konkurs rejonowy ghyh! i tak moglo byc gorzej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Miss_Karina czesc wa, ja tylko na chwilunke xd :3 ?oje Karinka XD przerwa? tja xd xd whee a ty? cool tez przerwa? XD (btw u mnie nie ma przerw jak w normalnech szkolach, lecz mam 1 godzine przerwy na obiadek xd xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:51 am
Vykk Miss_Karina Vykk Miss_Karina czesc wa, ja tylko na chwilunke xd :3 lepsza chwilka nic nic... mhm 3nodding zaraz bede miala konsultacje i potem juz do domciu xd i tak chce jak najszybciej to skonczyc bo mi leb peka xp sweatdrop co slychac? 3nodding u mnie raczej nic nowego xp poza odciskiem glana Ibris xd >.> Ibri dalas mu kopa? za co? >.> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:53 am
Ibris 4 miejsce w konkursie ortograficznym X_X konkurs rejonowy ghyh! i tak moglo byc gorzej biggrin heh... i tak gratuluje!!!! ok znikam ^^" bede wieczorkiem!! 3m sie!! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 4:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:00 am
heh
heyka
wiesh Vykk moje "msciciele" mam od grudnia jednak jeszcze nikt z nich nie oberwal... stressed a to u mnie nie normalne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|