|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:13 pm
opcy sweet_chii hejka opcy caly czas pisze czemu......... no ja nie wiem..... to bylo do Vykka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:19 pm
sweet_chii opcy sweet_chii hejka opcy caly czas pisze czemu......... no ja nie wiem..... to bylo do Vykka hmmmjesli chodzi o to z gg kiedys tam...to nie rozumiem co to ma do gaii...ale sie domyslam o oc chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:21 pm
Vykk sweet_chii opcy sweet_chii caly czas pisze czemu......... no ja nie wiem..... to bylo do Vykka hmmmjesli chodzi o to z gg kiedys tam...to nie rozumiem co to ma do gaii...ale sie domyslam o oc chodzi... oj chyba jednak nie wiesz... to nie ma zwiazku z niczym na gg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:26 pm
*wchodzi* no, ja tylko *huuh* tutaj u was żeby powiedzieć dobranoc biggrin wink
*mówi* DOBRANOC whee wink heart
*wychodzi*
"Hej ty który mieszkasz w niebie... (...) " heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:26 pm
sweet_chii oj chyba jednak nie wiesz... to nie ma zwiazku z niczym na gg... no to nie wiem... a teraz ludzie wejdzcie tui produkujcie swoje umysly... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:28 pm
O.o. jak mi się chce śpiooniać.... dobranoc heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:28 pm
Vykk sweet_chii oj chyba jednak nie wiesz... to nie ma zwiazku z niczym na gg... no to nie wiem... a teraz ludzie wejdzcie tui produkujcie swoje umysly... xp co wszyscy z tymi funtestami.. yyyhm! juz na dobre wychodze wink pa moje egzystencjalne pawy wink :0 wink heart xd *wychodzi na dobre *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:32 pm
Vykk sweet_chii oj chyba jednak nie wiesz... to nie ma zwiazku z niczym na gg... no to nie wiem... a teraz ludzie wejdzcie tui produkujcie swoje umysly... xp beznadziejnie (mi poszlo) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:34 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii oj chyba jednak nie wiesz... to nie ma zwiazku z niczym na gg... no to nie wiem... a teraz ludzie wejdzcie tui produkujcie swoje umysly... xp beznadziejnie (mi poszlo) xp też xp serio już ide! tylko dkokńczy sie egzystencjalny paw heart 3nodding blaugh xd wink biggrin biggrin biggrin *wychodzi nucąc 'egzystencjalny paw' * heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:37 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii oj chyba jednak nie wiesz... to nie ma zwiazku z niczym na gg... no to nie wiem... a teraz ludzie wejdzcie tui produkujcie swoje umysly... xp beznadziejnie (mi poszlo) xp nienajgorzej...biorac ze najlepsze odpowiedzi mialy 5 ptk a jesli jakas byla w miare spojna to miala po 1 tudziez 2 ptk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:38 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii oj chyba jednak nie wiesz... to nie ma zwiazku z niczym na gg... no to nie wiem... a teraz ludzie wejdzcie tui produkujcie swoje umysly... xp beznadziejnie (mi poszlo) xp ja sie tego nie tykam..... odpowiedzi na pytania sa tendencyjne......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:42 pm
opcy sweet_chii Vykk sweet_chii oj chyba jednak nie wiesz... to nie ma zwiazku z niczym na gg... no to nie wiem... a teraz ludzie wejdzcie tui produkujcie swoje umysly... xp beznadziejnie (mi poszlo) xp ja sie tego nie tykam..... odpowiedzi na pytania sa tendencyjne...... tam jest kilka starl;arsow wiec sprawdz sie... nie badz pomiotem bantha... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:47 pm
poszedl test........ tyle ze zapomnialem ile mialem dwadziescia iles......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|