|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:54 pm
Delein Okej, ja też już lecę...idę się kurować...do jutra patataje! *puff* *znika* papa Del
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:55 pm
hejka chciii..dawno cie tu nie bylo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:56 pm
..... ninja ....... wroociłam do was skarby kochane heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:58 pm
Vykk hejka chciii..dawno cie tu nie bylo biggrin a tam dawno... sad dlaczego cienie smutku ciagna sie wciaz za mna? Czemu mnie nie zostawia!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:59 pm
sweet_chii Vykk hejka chciii..dawno cie tu nie bylo biggrin a tam dawno... sad dlaczego cienie smutku ciagna sie wciaz za mna? Czemu mnie nie zostawia!!! eme...roziwniesz swoja wypowiedz?? hejka kitty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sweet_chii Vykk hejka chciii..dawno cie tu nie bylo biggrin a tam dawno... sad dlaczego cienie smutku ciagna sie wciaz za mna? Czemu mnie nie zostawia!!! eme...roziwniesz swoja wypowiedz?? hejka kitty zauważyłeś mnie blaugh . mam do Ciebie sprawe na gg sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sweet_chii Vykk hejka chciii..dawno cie tu nie bylo biggrin a tam dawno... sad dlaczego cienie smutku ciagna sie wciaz za mna? Czemu mnie nie zostawia!!! eme...roziwniesz swoja wypowiedz?? hejka kitty czemu spotykam na swojej drodze rzeczy, ktore wiaza sie ze smutna przeszloscia? chyba bede musiala rzucic gaie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:02 pm
Ok, ludki, ja znikam, jutro szkola czeka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:04 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk hejka chciii..dawno cie tu nie bylo biggrin a tam dawno... sad dlaczego cienie smutku ciagna sie wciaz za mna? Czemu mnie nie zostawia!!! eme...roziwniesz swoja wypowiedz?? hejka kitty czemu spotykam na swojej drodze rzeczy, ktore wiaza sie ze smutna przeszloscia? chyba bede musiala rzucic gaie... czemu rzucic?? papa lena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:06 pm
hejka opcy caly czas pisze czemu.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:10 pm
sweet_chii hejka opcy caly czas pisze czemu......... no ja nie wiem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|