|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:41 pm
novelin opcy pocy ty chyba tego posta przegapiles bo ja nie wierze zebys na niego nie zareagowal xp teraz zauwazylem..... rebelianckie wymysly tfu... xp Hehehh ^^ Tata mi opowaidal jak to sie kiedys w kinach mUodziesH bawiła razz chyba nie kapuje co to ma do mojej polemiki z opcym xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:42 pm
~~lena-undesaid~~ Tja....... Tak nawiasem mowiac, ja tez jestem z Gliwic. A mowiac o Katowicach, to niedloga ma grac Green day... Moja psiapsiola oszalała na ich poonkcie..... I zstala pochlonienta rzadzą "wyprawienia" urodzin na tym koncercie- -' za ten ostatni album to im sie chlosta nalezy..... (wlasciwie to za wszystkie po "Nimrod")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:44 pm
M-Teen mnie by nie puscili na zaden koncert, ani PP byl tydzien temu w katowicach, ani na greend day katowice.. ani na happysad, katowice ta niedziela, ani na akurat�w ta niedziela... sad przezyje.. jakos nie spieszno mi do koncert�w, chcoiaz to by bylo nawetfajne przezycie... jednego zaluje: koncertu KSU w Rogoxniku, w tej dziurze bylam na wkacjach, ale 2 dni dolsownie 2 dni przed koncertem wyjechalismy!! aaaaaaa gonk jak sie dowiedzialam od kumpla z tamtad to myslalam ze mnie krew zaleje gonk Miałam jechać na Iron Maiden w maju, ale bilety po 100 zł są...rodzice już mieli mi dac, ale niestety pochonęły ich nieoczekiwane wydatki...szlag...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:44 pm
okej ide dalej popracowac bo nie daje rady z rozdwojeniem XD do jutra!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:46 pm
novelin Dobra dzieci drogie ;] Ja sie zmywam ^^ Narazie whee papa nakra Kari
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina okej ide dalej popracowac bo nie daje rady z rozdwojeniem XD do jutra!! wink Trzymaj się cieplutko! *macha łapami* Papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina okej ide dalej popracowac bo nie daje rady z rozdwojeniem XD do jutra!! wink dobrejnocki Kari!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:47 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Tja....... Tak nawiasem mowiac, ja tez jestem z Gliwic. A mowiac o Katowicach, to niedloga ma grac Green day... Moja psiapsiola oszalała na ich poonkcie..... I zstala pochlonienta rzadzą "wyprawienia" urodzin na tym koncercie- -' za ten ostatni album to im sie chlosta nalezy..... (wlasciwie to za wszystkie po "Nimrod") Mowiles, mowiles........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:47 pm
Delein M-Teen mnie by nie puscili na zaden koncert, ani PP byl tydzien temu w katowicach, ani na greend day katowice.. ani na happysad, katowice ta niedziela, ani na akurat�w ta niedziela... sad przezyje.. jakos nie spieszno mi do koncert�w, chcoiaz to by bylo nawetfajne przezycie... jednego zaluje: koncertu KSU w Rogoxniku, w tej dziurze bylam na wkacjach, ale 2 dni dolsownie 2 dni przed koncertem wyjechalismy!! aaaaaaa gonk jak sie dowiedzialam od kumpla z tamtad to myslalam ze mnie krew zaleje gonk Miałam jechać na Iron Maiden w maju, ale bilety po 100 zł są...rodzice już mieli mi dac, ale niestety pochonęły ich nieoczekiwane wydatki...szlag... yyh ty bys pojechala, ale ja w eikeu pietnastulat nie jestem dopuszczana na ta forme rozrywki.. _ _" uhm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:49 pm
Delein M-Teen mnie by nie puscili na zaden koncert, ani PP byl tydzien temu w katowicach, ani na greend day katowice.. ani na happysad, katowice ta niedziela, ani na akurat�w ta niedziela... sad przezyje.. jakos nie spieszno mi do koncert�w, chcoiaz to by bylo nawetfajne przezycie... jednego zaluje: koncertu KSU w Rogoxniku, w tej dziurze bylam na wkacjach, ale 2 dni dolsownie 2 dni przed koncertem wyjechalismy!! aaaaaaa gonk jak sie dowiedzialam od kumpla z tamtad to myslalam ze mnie krew zaleje gonk Miałam jechać na Iron Maiden w maju, ale bilety po 100 zł są...rodzice już mieli mi dac, ale niestety pochonęły ich nieoczekiwane wydatki...szlag... yyh ty bys pojechala, ale ja w eikeu pietnastulat nie jestem dopuszczana na ta forme rozrywki.. _ _" uhm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:50 pm
M-Teen Delein M-Teen mnie by nie puscili na zaden koncert, ani PP byl tydzien temu w katowicach, ani na greend day katowice.. ani na happysad, katowice ta niedziela, ani na akurat�w ta niedziela... sad przezyje.. jakos nie spieszno mi do koncert�w, chcoiaz to by bylo nawetfajne przezycie... jednego zaluje: koncertu KSU w Rogoxniku, w tej dziurze bylam na wkacjach, ale 2 dni dolsownie 2 dni przed koncertem wyjechalismy!! aaaaaaa gonk jak sie dowiedzialam od kumpla z tamtad to myslalam ze mnie krew zaleje gonk Miałam jechać na Iron Maiden w maju, ale bilety po 100 zł są...rodzice już mieli mi dac, ale niestety pochonęły ich nieoczekiwane wydatki...szlag... yyh ty bys pojechala, ale ja w eikeu pietnastulat nie jestem dopuszczana na ta forme rozrywki.. _ _" uhm... Jak miałam 15 lat, to nawet nie marzyłam o jakiś wypadach....chociaż nie, jak niedaleko mnie miała grać Kowalska to już miałam bilet, po czym się okazało, ze nie będzie koncertu, bo am chore gardło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:51 pm
Delein M-Teen Delein M-Teen mnie by nie puscili na zaden koncert, ani PP byl tydzien temu w katowicach, ani na greend day katowice.. ani na happysad, katowice ta niedziela, ani na akurat�w ta niedziela... sad przezyje.. jakos nie spieszno mi do koncert�w, chcoiaz to by bylo nawetfajne przezycie... jednego zaluje: koncertu KSU w Rogoxniku, w tej dziurze bylam na wkacjach, ale 2 dni dolsownie 2 dni przed koncertem wyjechalismy!! aaaaaaa gonk jak sie dowiedzialam od kumpla z tamtad to myslalam ze mnie krew zaleje gonk Miałam jechać na Iron Maiden w maju, ale bilety po 100 zł są...rodzice już mieli mi dac, ale niestety pochonęły ich nieoczekiwane wydatki...szlag... yyh ty bys pojechala, ale ja w eikeu pietnastulat nie jestem dopuszczana na ta forme rozrywki.. _ _" uhm... Jak miałam 15 lat, to nawet nie marzyłam o jakiś wypadach....chociaż nie, jak niedaleko mnie miała grać Kowalska to już miałam bilet, po czym się okazało, ze nie będzie koncertu, bo am chore gardło... hehe ... dobrze ze nie jestem sama smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:51 pm
Okej, ja też już lecę...idę się kurować...do jutra patataje! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:52 pm
Delein Okej, ja też już lecę...idę się kurować...do jutra patataje! *puff* *znika* pa *przytul, amachanie łapką na baju, baju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|