Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8906 8907 8908 8909 8910 8911 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:41 pm

novelin
opcy
Vykk

nowa republika xd
pocy ty chyba tego posta przegapiles bo ja nie wierze zebys na niego nie zareagowal xp

teraz zauwazylem.....
rebelianckie wymysly tfu... xp

Hehehh ^^

Tata mi opowaidal jak to sie kiedys w kinach mUodziesH bawiła razz chyba nie kapuje co to ma do mojej polemiki z opcym xp sweatdrop
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:42 pm

~~lena-undesaid~~
Tja....... Tak nawiasem mowiac, ja tez jestem z Gliwic. A mowiac o Katowicach, to niedloga ma grac Green day... Moja psiapsiola oszalała na ich poonkcie..... I zstala pochlonienta rzadzą "wyprawienia" urodzin na tym koncercie- -'

za ten ostatni album to im sie chlosta nalezy.....
(wlasciwie to za wszystkie po "Nimrod")

opcy

M-Teen

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:43 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:44 pm

M-Teen
mnie by nie puscili na zaden koncert, ani PP byl tydzien temu w katowicach, ani na greend day katowice.. ani na happysad, katowice ta niedziela, ani na akurat�w ta niedziela... sad przezyje.. jakos nie spieszno mi do koncert�w, chcoiaz to by bylo nawetfajne przezycie... jednego zaluje: koncertu KSU w Rogoxniku, w tej dziurze bylam na wkacjach, ale 2 dni dolsownie 2 dni przed koncertem wyjechalismy!! aaaaaaa gonk jak sie dowiedzialam od kumpla z tamtad to myslalam ze mnie krew zaleje gonk

Miałam jechać na Iron Maiden w maju, ale bilety po 100 zł są...rodzice już mieli mi dac, ale niestety pochonęły ich nieoczekiwane wydatki...szlag...

Delein

Miss_Karina

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:44 pm

okej ide dalej popracowac bo nie daje rady z rozdwojeniem XD do jutra!! wink
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:46 pm

novelin
Dobra dzieci drogie ;]

Ja sie zmywam ^^ Narazie whee
papa

nakra Kari

Vykk

Delein

Miss_Karina

Trzymaj się cieplutko!
*macha łapami*
Papa!

Miss_Karina
dobrejnocki Kari!!

opcy

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:47 pm

opcy
~~lena-undesaid~~
Tja....... Tak nawiasem mowiac, ja tez jestem z Gliwic. A mowiac o Katowicach, to niedloga ma grac Green day... Moja psiapsiola oszalała na ich poonkcie..... I zstala pochlonienta rzadzą "wyprawienia" urodzin na tym koncercie- -'

za ten ostatni album to im sie chlosta nalezy.....
(wlasciwie to za wszystkie po "Nimrod")

Mowiles, mowiles........
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:47 pm

Delein
M-Teen
mnie by nie puscili na zaden koncert, ani PP byl tydzien temu w katowicach, ani na greend day katowice.. ani na happysad, katowice ta niedziela, ani na akurat�w ta niedziela... sad przezyje.. jakos nie spieszno mi do koncert�w, chcoiaz to by bylo nawetfajne przezycie... jednego zaluje: koncertu KSU w Rogoxniku, w tej dziurze bylam na wkacjach, ale 2 dni dolsownie 2 dni przed koncertem wyjechalismy!! aaaaaaa gonk jak sie dowiedzialam od kumpla z tamtad to myslalam ze mnie krew zaleje gonk

Miałam jechać na Iron Maiden w maju, ale bilety po 100 zł są...rodzice już mieli mi dac, ale niestety pochonęły ich nieoczekiwane wydatki...szlag...

yyh ty bys pojechala, ale ja w eikeu pietnastulat nie jestem dopuszczana na ta forme rozrywki.. _ _" uhm...

M-Teen

M-Teen

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:49 pm

Delein
M-Teen

yyh ty bys pojechala, ale ja w eikeu pietnastulat nie jestem dopuszczana na ta forme rozrywki.. _ _" uhm...
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:50 pm

M-Teen
Delein
M-Teen

Jak miałam 15 lat, to nawet nie marzyłam o jakiś wypadach....chociaż nie, jak niedaleko mnie miała grać Kowalska to już miałam bilet, po czym się okazało, ze nie będzie koncertu, bo am chore gardło...

Delein

M-Teen

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:51 pm

Delein
M-Teen
Delein
M-Teen

Jak miałam 15 lat, to nawet nie marzyłam o jakiś wypadach....chociaż nie, jak niedaleko mnie miała grać Kowalska to już miałam bilet, po czym się okazało, ze nie będzie koncertu, bo am chore gardło...

hehe ... dobrze ze nie jestem sama smile
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:51 pm

Okej, ja też już lecę...idę się kurować...do jutra patataje!
*puff*
*znika*

Delein

M-Teen

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:52 pm

Delein
Okej, ja też już lecę...idę się kurować...do jutra patataje!
*puff*
*znika*

pa *przytul, amachanie łapką na baju, baju*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8906 8907 8908 8909 8910 8911 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games