|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:21 pm
"nie pojde dzis z toba bejbe na techno nie pojde z toba pod reke po molo nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny ktora slucha disko polo"
Twoja generacja to jest kawalek arcydzielo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:22 pm
opcy "nie pojde dzis z toba bejbe na techno nie pojde z toba pod reke po molo nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny ktora slucha disko polo" Twoja generacja to jest kawalek arcydzielo 3nodding a ja to dzisiaj slyszalem w telewizji razz ...zarabiste xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:24 pm
Vykk opcy "nie pojde dzis z toba bejbe na techno nie pojde z toba pod reke po molo nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny ktora slucha disko polo" Twoja generacja to jest kawalek arcydzielo 3nodding a ja to dzisiaj slyszalem w telewizji razz ...zarabiste xd no ba........Grabaż na prezydenta...... xp //now playing: 04. The Streets - [Original Pirate Material #04] Sharp Darts [1:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:24 pm
Taki małe pytanko: Czy ktoś z tu zgromadzonych słucha Akuratów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:26 pm
Eee... Czy jestem tutaj jedyna niewtajemniczona osobą??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk novelin Czarne pasy, biale pasy... republika to lalala ^^ nowa republika xd pocy ty chyba tego posta przegapiles bo ja nie wierze zebys na niego nie zareagowal xp Del...no akurat nie slyszalem...a slyszlal ktos taki zespol jak BARE ASSED?? z krakowa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Taki małe pytanko: Czy ktoś z tu zgromadzonych słucha Akuratów? sluchac to ja ich sluchalem okazyjnie..... ze studenckiego obowiazku... (studiuje w Bielsku-białej)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:28 pm
Vykk Vykk novelin Czarne pasy, biale pasy... republika to lalala ^^ nowa republika xd pocy ty chyba tego posta przegapiles bo ja nie wierze zebys na niego nie zareagowal xp teraz zauwazylem..... rebelianckie wymysly tfu... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:31 pm
opcy Delein Taki małe pytanko: Czy ktoś z tu zgromadzonych słucha Akuratów? sluchac to ja ich sluchalem okazyjnie..... ze studenckiego obowiazku... (studiuje w Bielsku-białej) Hehe...grają teraz w niedzielę w Katowicach...ech szkoda że tam (jestem z Gliwic ale i tak nie chce mi się jechać), bo bym ich sobie na żywo posłuchała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:34 pm
opcy Vykk Vykk novelin Czarne pasy, biale pasy... republika to lalala ^^ nowa republika xd pocy ty chyba tego posta przegapiles bo ja nie wierze zebys na niego nie zareagowal xp teraz zauwazylem..... rebelianckie wymysly tfu... xp Hehehh ^^ Tata mi opowaidal jak to sie kiedys w kinach mUodziesH bawiła razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:39 pm
Dobra dzieci drogie ;]
Ja sie zmywam ^^ Narazie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:40 pm
novelin Dobra dzieci drogie ;] Ja sie zmywam ^^ Narazie whee nara.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Dobra dzieci drogie ;] Ja sie zmywam ^^ Narazie whee Dzieci?Kto jak kto.. blaugh Papa *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk opcy "nie pojde dzis z toba bejbe na techno nie pojde z toba pod reke po molo nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny ktora slucha disko polo" Twoja generacja to jest kawalek arcydzielo 3nodding a ja to dzisiaj slyszalem w telewizji razz ...zarabiste xd no ba........Grabaż na prezydenta...... xp //now playing: 04. The Streets - [Original Pirate Material #04] Sharp Darts [1:33] a jego kapelusz powinien byc jako godlo, natomiast samo logo PP wytatułowane na ciele ja jestem za *mahca dlonia w gorze* >.< biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein opcy Delein Taki małe pytanko: Czy ktoś z tu zgromadzonych słucha Akuratów? sluchac to ja ich sluchalem okazyjnie..... ze studenckiego obowiazku... (studiuje w Bielsku-białej) Hehe...grają teraz w niedzielę w Katowicach...ech szkoda że tam (jestem z Gliwic ale i tak nie chce mi się jechać), bo bym ich sobie na żywo posłuchała... Tja....... Tak nawiasem mowiac, ja tez jestem z Gliwic. A mowiac o Katowicach, to niedloga ma grac Green day... Moja psiapsiola oszalała na ich poonkcie..... I zstala pochlonienta rzadzą "wyprawienia" urodzin na tym koncercie- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|