|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:45 pm
opcy widzieliscie nowa mapke powyzej isle de gambino??? wlasnie widzialam O.o co to moze byc? a tak gambino ma juz dom... ale na co teraz zbiera kase znow? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:46 pm
ktoi z was oglada mamycie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:46 pm
M-Teen opcy widzieliscie nowa mapke powyzej isle de gambino??? eek nie!! *idzie sprawdzic* !!! niestety na razie jest ciemno ...... trzeba poczekac jak na gai slonko wzejdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:47 pm
Miss_Karina opcy widzieliscie nowa mapke powyzej isle de gambino??? wlasnie widzialam O.o co to moze byc? a tak gambino ma juz dom... ale na co teraz zbiera kase znow? xd xd na rakiete..... bo w rakiecie sa kluczyki do czołgu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ja nie mam węzłówchłonnych....... i układu nerwowego..... Farciarz... Ja oglądam "Dziewiąte wrota"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina opcy widzieliscie nowa mapke powyzej isle de gambino??? wlasnie widzialam O.o co to moze byc? a tak gambino ma juz dom... ale na co teraz zbiera kase znow? xd xd prawdopodbnie na rozboudowe jego chatki biggrin zaraz mu cos dam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:49 pm
M-Teen opcy widzieliscie nowa mapke powyzej isle de gambino??? eek nie!! *idzie sprawdzic* !!! *idzie za nią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:49 pm
Delein opcy ja nie mam węzłówchłonnych....... i układu nerwowego..... Farciarz... Ja oglądam "Dziewiąte wrota" uwielbiam ten film whee ale na dzis odpuszcze sobie TV sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:50 pm
karuś przykro mi sad naparawde przykro :* ale poradzisz sobie bo ty zdolna dziewczynka wink xd
hmm no fakt, ciemno.. opcy, a cos interesujacego tam bylo??
lena hehesh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:51 pm
Miss_Karina Delein opcy ja nie mam węzłówchłonnych....... i układu nerwowego..... Farciarz... Ja oglądam "Dziewiąte wrota" uwielbiam ten film whee ale na dzis odpuszcze sobie TV sweatdrop *przytula ostrożnie* Nu ja go właśnie nigdy nie widziałam...ale chcoiałabym mieć kurcze takie książki jak oni tam mają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:53 pm
M-Teen karuś przykro mi sad naparawde przykro :* ale poradzisz sobie bo ty zdolna dziewczynka wink xd hmm no fakt, ciemno.. opcy, a cos interesujacego tam bylo?? lena hehesh biggrin ja tam widze tylko same dachy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:54 pm
Delein Miss_Karina Delein opcy ja nie mam węzłówchłonnych....... i układu nerwowego..... Farciarz... Ja oglądam "Dziewiąte wrota" uwielbiam ten film whee ale na dzis odpuszcze sobie TV sweatdrop *przytula ostrożnie* Nu ja go właśnie nigdy nie widziałam...ale chcoiałabym mieć kurcze takie książki jak oni tam mają... ja tez chcialabym miec whee ale za drogie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:55 pm
Vykk M-Teen karuś przykro mi sad naparawde przykro :* ale poradzisz sobie bo ty zdolna dziewczynka wink xd hmm no fakt, ciemno.. opcy, a cos interesujacego tam bylo?? lena hehesh biggrin ja tam widze tylko same dachy razz no tak, ale w katach mapy biggrin a tak to ciemne puste i grantowe >.< chociaz granotowe tj. ciemne.. ale pamietacjie: białe jest złe! ciemne jest lepsze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:56 pm
M-Teen karuś przykro mi sad naparawde przykro :* ale poradzisz sobie bo ty zdolna dziewczynka wink xd hmm no fakt, ciemno.. opcy, a cos interesujacego tam bylo?? lena hehesh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|