|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:22 am
Alez wspaniały kawał usłyszałam.. lol lol biggrin razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:23 am
pa Sei PointZer0 Mam pytanko - jakie macie avatarki na innych forach do kh należycie / należeliście ? a taki:  i taki:  ale ten jush nei z forum tylko bloga whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:24 am
Setsuna Dragonclaw pa Sei PointZer0 Mam pytanko - jakie macie avatarki na innych forach do kh należycie / należeliście ? a taki:  Mam to na log screenie a kumpel ma tego plakat nad łóżkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:25 am
PointZer0 Mam pytanko - jakie macie avatarki na innych forach do kórych należycie / należeliście ? forum foobara:  forum muzyka.pl:  KFD komputerowe forum dyskusyjne:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:26 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw pa Sei PointZer0 Mam pytanko - jakie macie avatarki na innych forach do kh należycie / należeliście ? a taki:  Mam to na log screenie a kumpel ma tego plakat nad łóżkiem xd taak? Lorak tesh to ma nad lozkiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:27 am
xd xd Ładnie , ładnie - ja pokasowałem starsze i został mi jeden z PROpl , jak jeszcze na nim grałem i uczestniczyłem na forum:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:27 am
znowu ni przeczytalem tych postow...tak to jest jak przychodzi ojciec z kolega i mowia..."mialem to mackowi przepisac i wydrukowac ale skoro juz siedzisz to nie bede cie od kompa wyganiac...wiec napisz"no szlag mnie trafia...ehhh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:28 am
Vykk znowu ni przeczytalem tych postow...tak to jest jak przychodzi ojciec z kolega i mowia..."mialem to mackowi przepisac i wydrukowac ale skoro juz siedzisz to nie bede cie od kompa wyganiac...wiec napisz"no szlag mnie trafia...ehhh... Normalka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:29 am
PointZer0 xd xd Ładnie , ładnie - ja pokasowałem starsze i został mi jeden z PROpl , jak jeszcze na nim grałem i uczestniczyłem na forum:  my  mam jesio pare ale mi sie szukac nie kce,,,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:29 am
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
uwaga jak mi nie dacie calej lodowki zarcia to was ZJEM !!
[burczenie w brzuchu...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:30 am
PointZer0 xd xd Ładnie , ładnie - ja pokasowałem starsze i został mi jeden z PROpl , jak jeszcze na nim grałem i uczestniczyłem na forum:  fajny ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:30 am
Baliaur PointZer0 xd xd Ładnie , ładnie - ja pokasowałem starsze i został mi jeden z PROpl , jak jeszcze na nim grałem i uczestniczyłem na forum:  my  mam jesio pare ale mi sie szukac nie kce,,, mm..... to nie z Count.. jak to szło.. count....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:31 am
juliangel Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... uwaga jak mi nie dacie calej lodowki zarcia to was ZJEM !! [burczenie w brzuchu...] uuuuu *dwa duszki lataja po gildi* to do kiedy bedziemy uduchowine?? xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:31 am
juliangel Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... uwaga jak mi nie dacie calej lodowki zarcia to was ZJEM !! [burczenie w brzuchu...] *rzuca jej lodówke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:32 am
Setsuna Dragonclaw PointZer0 xd xd Ładnie , ładnie - ja pokasowałem starsze i został mi jeden z PROpl , jak jeszcze na nim grałem i uczestniczyłem na forum:  fajny ;] Znalazłem ja jakiejs stronce z avatarkami - dorobiłem paski i zmieniłem trochę oczy w paincie. A właśnie , jak pani w zasadzie wyglada , bo chyba pani swego zdjątka na Galerie nie dała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|