|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 7:49 am
wlasnie mi przypomniales jak dawno nie uprawialam sportu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 24, 2010 12:39 am
dzisiaj ide na foty z kolezanka i nie mam zadnych pomyslow. bitte, helft mir
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 24, 2010 10:44 am
hela bertz wlasnie mi przypomniales jak dawno nie uprawialam sportu ninja freestyle football polecam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 25, 2010 7:38 am
hela bertz wlasnie mi przypomniales jak dawno nie uprawialam sportu ninja To źle według ciebie? hela bertz dzisiaj ide na foty z kolezanka i nie mam zadnych pomyslow. bitte, helft mir ummm... trochę za późno do mnie dotarło. To wszystko przez ten niemiecki xd Zróbcie sesję w stylu pulp fiction, apropos twojego avka :3 JuVGirl hela bertz wlasnie mi przypomniales jak dawno nie uprawialam sportu ninja freestyle football polecam biggrin Nie-e. Nie proponuj tego dziewczynom, bo będą miały krzywe nogi! xP  Ile wam wyszło? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 25, 2010 7:49 am
mi wyszlo... 11 jakos tak. a sesje jej zrobilam taka 'na spontana'. mogem wam pokazac efekty jak chcecie [nie ma mnie na zdjeciach, tylko na jednym odbijam sie w lustrze] edit: DOBRA, sama jestem ciekawa co napiszecie wiec wstawiam tgjhjogolnie to tu sa niektore zdjecia w kilku wersjach kolorystycznych, hm. slabe te foty, takie bez pomyslu. iiii ich jest oczywiscie znacznei wiecej, jakos 100, ale nie wszystkie nadaja sie do publikacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 25, 2010 8:42 am
To fajne. I to. I to też.. W kolejności od najfajniejszego do fajnego. xp Podoba mi się pomysł z lustrem, można się ciekawie pobawić ^^ Później pokażę wyniki dla obrazka (jak więcej osób napisze, albo jak się zniecierpliwię) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 25, 2010 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 12:19 am
nata o wielej byłoby z tym lustrem, gdybyś najpierw zrobiła fotę samego tła, potem tej 'kolerznaki' z lustrem i na koneic w fotoszopie wkleiła ten fragment tła, który był na lustrze. ciekawie. hrum hrum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 5:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 6:16 am
Ta Melody jest niezła biggrin Ja nawet tak piłką zakręcić nie potrafie bo od razu spada xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 6:36 am
Lady Majorie Ta Melody jest niezła biggrin Ja nawet tak piłką zakręcić nie potrafie bo od razu spada xD http://www.youtube.com/watch?v=-73d0y4_ccwmam tez fajna akcje melody z dwoma typami ( bez skojarzen), ale to na kompie musiałbym wysyłac przez gg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 6:39 am
dziki_wieprz nata o wielej byłoby z tym lustrem, gdybyś najpierw zrobiła fotę samego tła, potem tej 'kolerznaki' z lustrem i na koneic w fotoszopie wkleiła ten fragment tła, który był na lustrze. ciekawie. hrum hrumoj no, mi sie nie kce tak bawic fotoszopem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 6:52 am
JuVGirl Lady Majorie Ta Melody jest niezła biggrin Ja nawet tak piłką zakręcić nie potrafie bo od razu spada xD http://www.youtube.com/watch?v=-73d0y4_ccwmam tez fajna akcje melody z dwoma typami ( bez skojarzen), ale to na kompie musiałbym wysyłac przez gg. babka wymiata xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|