|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 7:10 am
]Goth bless[ Wczoraj bawilem sie troche pedzelkiem... - Turpistyczny autoportretA tu odkopalem swoje zdjecia w dluzszych kudlach: 12A tu ja rok temu w hIp HoPoWycH KlImAtAcH xd (czyli za mala bluza siostry i pedalska czapeczka plus plasterek a'la Nelly) 12robozombie-o-£aki atakuja, te szatanistyczne podwojne portrety - to znaczy, ze kiedys byles szczuply i piekny tak? /edit. i w ogole Goth - pulpecie ty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 7:32 am
az poszukam jakis moich chorych zdjec...................... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 7:59 am
racqel to znaczy, ze kiedys byles szczuply i piekny tak? /edit. i w ogole Goth - pulpecie ty! Masz za to PRZE-RA-BA-NE twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:52 am
]Goth bless[ racqel to znaczy, ze kiedys byles szczuply i piekny tak? /edit. i w ogole Goth - pulpecie ty! Masz za to PRZE-RA-BA-NE twisted nareszcie. w koncu jakas zabawa bedzie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:05 am
Goth bless Wczoraj bawilem sie troche pedzelkiem... - Turpistyczny autoportretA tu odkopalem swoje zdjecia w dluzszych kudlach: 12A tu ja rok temu w hIp HoPoWycH KlImAtAcH xd (czyli za mala bluza siostry i pedalska czapeczka plus plasterek a'la Nelly) 12a wg mnei w krotszych jest Ci lepiej xp ..a tymi 2 ostatnimi fotkami to porostu bede starszyl dzieci i wnuczki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:36 am
Vykk Goth bless Wczoraj bawilem sie troche pedzelkiem... - Turpistyczny autoportretA tu odkopalem swoje zdjecia w dluzszych kudlach: 12A tu ja rok temu w hIp HoPoWycH KlImAtAcH xd (czyli za mala bluza siostry i pedalska czapeczka plus plasterek a'la Nelly) 12a wg mnei w krotszych jest Ci lepiej xp ..a tymi 2 ostatnimi fotkami to porostu bede starszyl dzieci i wnuczki.... Heh... jeszcze zobaczysz.. zaistnieje na rynku gansta-hip-hopowym i twoje wnuczki beda mnie sluchac... YO! - Wielki wodz powiedzial
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 1:55 pm
]Goth bless[ Vykk Goth bless Wczoraj bawilem sie troche pedzelkiem... - Turpistyczny autoportretA tu odkopalem swoje zdjecia w dluzszych kudlach: 12A tu ja rok temu w hIp HoPoWycH KlImAtAcH xd (czyli za mala bluza siostry i pedalska czapeczka plus plasterek a'la Nelly) 12a wg mnei w krotszych jest Ci lepiej xp ..a tymi 2 ostatnimi fotkami to porostu bede starszyl dzieci i wnuczki.... Heh... jeszcze zobaczysz.. zaistnieje na rynku gansta-hip-hopowym i twoje wnuczki beda mnie sluchac... YO! - Wielki wodz powiedzial ty mnie nawet nie strasz...bo jak ja ci pokaze jaki ze mnie ziomus to sie za glowe zlapiesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:30 pm
Ta, zrobcie pojedynek na rymy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 4:10 am
Ibris Ta, zrobcie pojedynek na rymy xd heheheh ziomboi, respekta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 4:27 am
ja wam moge sprzedac taki rym: "Jestem Adam z chu#@mi sie nie zadawam" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 7:40 am
racqel Ibris Ta, zrobcie pojedynek na rymy xd heheheh ziomboi, respekta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 9:03 am
opcy ja wam moge sprzedac taki rym: "Jestem Adam z chu#@mi sie nie zadawam" mrgreen A ja nosze adidasy, jestem ziomal pierwszej klasy. Tak to ja tez potrafie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 11:07 am
Ibris opcy ja wam moge sprzedac taki rym: "Jestem Adam z chu#@mi sie nie zadawam" mrgreen A ja nosze adidasy, jestem ziomal pierwszej klasy. Tak to ja tez potrafie razz a tak question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 11:21 am
Vykk Ibris opcy ja wam moge sprzedac taki rym: "Jestem Adam z chu#@mi sie nie zadawam" mrgreen A ja nosze adidasy, jestem ziomal pierwszej klasy. Tak to ja tez potrafie razz a tak question Re5pect zioooooooooooom blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 12:04 pm
Vykk Ibris opcy ja wam moge sprzedac taki rym: "Jestem Adam z chu#@mi sie nie zadawam" mrgreen A ja nosze adidasy, jestem ziomal pierwszej klasy. Tak to ja tez potrafie razz a tak question A gdzie plasterek? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|