|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:41 am
Sei chan Lethiel nio i cio teraz *patrzy na talesh ktoory toczy sie po podlodze po czym upada z trzaskiem twisted * *Zawisa na drzwiczkach kolejnej szafki, które po chwili odpadają z trzaskiem*Nyu^ ^*Z szafki wypadają butelki* .... rozbijamy ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:43 am
Lethiel Sei chan Lethiel nio i cio teraz *patrzy na talesh ktoory toczy sie po podlodze po czym upada z trzaskiem twisted * *Zawisa na drzwiczkach kolejnej szafki, które po chwili odpadają z trzaskiem*Nyu^ ^*Z szafki wypadają butelki* .... rozbijamy ?? xd *Jedna butelka toczy się po podłodze i pochwili pęka*Nyu^ ^ Rozbijamy!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:49 am
crying czemu wy nas tak męczycie? crying
crying co ja wam zrobiłem? crying
jesteście bez serca... butla 18letniej Whisky crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:51 am
Kukus crying czemu wy nas tak męczycie? crying crying co ja wam zrobiłem? crying jesteście bez serca... butla 18letniej Whisky crying crying crying *Spogląda na butelke*Nyu??? *Podchodzi do Kukusa*Już nie będziemy tłuc butelek. Nyu^ ^*Przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:51 am
Kukus crying czemu wy nas tak męczycie? crying crying co ja wam zrobiłem? crying jesteście bez serca... butla 18letniej Whisky crying crying crying nie plakusiaj *przytula* chodz Sei porozbijamy taleshe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:52 am
Lethiel chodz Sei porozbijamy taleshe xd Nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:55 am
Sei chan Lethiel chodz Sei porozbijamy taleshe xd Nyu 3nodding 4laugh *otwiera szafke z taleshami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:56 am
Lethiel Sei chan Lethiel chodz Sei porozbijamy taleshe xd Nyu 3nodding 4laugh *otwiera szafke z taleshami* Nyu^ ^*Wyciaga talerz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:57 am
Kukus crying czemu wy nas tak męczycie? crying crying co ja wam zrobiłem? crying jesteście bez serca... butla 18letniej Whisky crying crying crying ninja ninja ninja 'wchodząc po cichu niezauważony podmnienia wszystkie butelki z % na butelki z wodą po czym te wartoźciowsze chowa w nie znanym nikomu miejscu za pomocą magii naprawia zbite butelki i rozdziela płyn wylany na podłodze między butelki oddzielając syf z podłogi po czym i te chowa siada zmęczony na foteli' *ufff*% bezpieczne sweatdrop ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:58 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel chodz Sei porozbijamy taleshe xd Nyu 3nodding 4laugh *otwiera szafke z taleshami* Nyu^ ^*Wyciaga talerz* *zshooca talerz z szafki* *talerz rozsypooje sie na drobne kawałeczki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:59 am
Sayokun Kukus crying czemu wy nas tak męczycie? crying crying co ja wam zrobiłem? crying jesteście bez serca... butla 18letniej Whisky crying crying crying ninja ninja ninja 'wchodząc po cichu niezauważony podmnienia wszystkie butelki z % na butelki z wodą po czym te wartoźciowsze chowa w nie znanym nikomu miejscu za pomocą magii naprawia zbite butelki i rozdziela płyn wylany na podłodze między butelki oddzielając syf z podłogi po czym i te chowa siada zmęczony na foteli' *ufff*% bezpieczne sweatdrop ninja ninja ninja eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 6:59 am
Sayokun Kukus crying czemu wy nas tak męczycie? crying crying co ja wam zrobiłem? crying jesteście bez serca... butla 18letniej Whisky crying crying crying ninja ninja ninja 'wchodząc po cichu niezauważony podmnienia wszystkie butelki z % na butelki z wodą po czym te wartoźciowsze chowa w nie znanym nikomu miejscu za pomocą magii naprawia zbite butelki i rozdziela płyn wylany na podłodze między butelki oddzielając syf z podłogi po czym i te chowa siada zmęczony na foteli' *ufff*% bezpieczne sweatdrop ninja ninja ninja eek eek ...... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:00 am
Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel chodz Sei porozbijamy taleshe xd Nyu 3nodding 4laugh *otwiera szafke z taleshami* Nyu^ ^*Wyciaga talerz* *zshooca talerz z szafki* *talerz rozsypooje sie na drobne kawałeczki* whee *Rzuca trzymany talerz, który rozpryskuje się na podłodze*Nyu^ ^ *Zawisa na drzwiczkach szafki z talerzami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:01 am
Lethiel Sayokun Kukus crying czemu wy nas tak męczycie? crying crying co ja wam zrobiłem? crying jesteście bez serca... butla 18letniej Whisky crying crying crying ninja ninja ninja 'wchodząc po cichu niezauważony podmnienia wszystkie butelki z % na butelki z wodą po czym te wartoźciowsze chowa w nie znanym nikomu miejscu za pomocą magii naprawia zbite butelki i rozdziela płyn wylany na podłodze między butelki oddzielając syf z podłogi po czym i te chowa siada zmęczony na foteli' *ufff*% bezpieczne sweatdrop ninja ninja ninja eek eek ...... xd xd na żywo jestem apstynentem ale na gai jestem animowanym alkocholikiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:03 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel chodz Sei porozbijamy taleshe xd Nyu 3nodding 4laugh *otwiera szafke z taleshami* Nyu^ ^*Wyciaga talerz* *zshooca talerz z szafki* *talerz rozsypooje sie na drobne kawałeczki* whee *Rzuca trzymany talerz, który rozpryskuje się na podłodze*Nyu^ ^ *Zawisa na drzwiczkach szafki z talerzami* *szafka przechyla sie* eek * talerzezaczyna zsoować sie z poolek** 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|