|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 11:17 am
milijonowe psze pana, milijonowe xd musze sie tam niedlugo wybrac. przezylam wyjazd w gory o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 11:45 am
Daedhel ZebraDeath Daedhel ZebraDeath ichabot ad. Zebra: a meble to pewnie chłopak z tatusiem przenosili? xd nie doceniasz mnie xd ja z tatą, chłopię chorowało u siebie smile i na jakim kolorze tej farby stanęło? Ja Ci się tam do chaty chyba jutro wpakuję, bom wróciła z wyjazdu i nic mnie nie trzyma. twisted Już widzę ten wyraz załamania na Twojej twarzy, ach... whee mrgreen ...zobaczysz ninja już wiem! Zjem swoją zupkę z zeszłego roku, na pewno będę miała wizję i zobaczę, jakigo koloru masz ściany, kochane dziecko! mrgreen ło rany boskie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 2:16 pm
jaciekręce!! jest godzina 23:10 a ja mam na osiedlu disco festyn... "rączki w górę!! wszyscy razem!! moja drogaaaaa oczy Twooooje do szaleństwa, do wieczoraaaaaa" wodzirej drze morde jakby go ze skóry obdzierali, a banda wieśniaków pogwizduje i jeszcze extra bass zapuszczają chyba. a gdyby tak całkiem zupełnie przypadkowo jakiś cywilizowany człowiek *macha rękoma w powietrzu jak oczadziała* miał ochotę w późnych godzinach wieczornych spokojnie położyć się do łóżka z książeczką i kulturalnie sobie poczytać przed ułożeniem głowy do podusi to co? i jeszcze beszczelnie krzyczą "i jak się podoba??" jeszcze troche a popełnie harakiri do spółki z sepuku tępym ołówkiem... za jakie grzechy... stressed sweatdrop crying i oczy wiście motyw wiodący "jesteś spoconaaaaaa" yyy... "szalona"... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 12:46 pm
oooo u mnie dzisiaj też takie coś było! I też było "żono moja" xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 2:18 pm
ichabot oooo u mnie dzisiaj też takie coś było! I też było "żono moja" xD myslalam ze sie rano z łóżka nie zwlokę :/ budzili mnie na sniadanie, zjadłam i wróciłam do wyra... a takiego wnerwa miałam przez tych wczorajszych baranów że szok :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 3:31 pm
Mroovecka ichabot oooo u mnie dzisiaj też takie coś było! I też było "żono moja" xD myslalam ze sie rano z łóżka nie zwlokę :/ budzili mnie na sniadanie, zjadłam i wróciłam do wyra... a takiego wnerwa miałam przez tych wczorajszych baranów że szok :/ A to dożynki u Ciebie też? xD Raz chyba możesz im pozwolić rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 1:52 am
ichabot Mroovecka ichabot oooo u mnie dzisiaj też takie coś było! I też było "żono moja" xD myslalam ze sie rano z łóżka nie zwlokę :/ budzili mnie na sniadanie, zjadłam i wróciłam do wyra... a takiego wnerwa miałam przez tych wczorajszych baranów że szok :/ A to dożynki u Ciebie też? xD Raz chyba możesz im pozwolić rofl żadne dożynki... użyłam sformułowania 'banda wieśniaków' bo robili wieś tym festynem w moim kochanym mieście... a z jakiegoż powodu to nie mam pojęcia, ale u nas dożynek się nie świętuje xp Raz mogę pozwolić? Jasne, raz tak. Ale u nas jest to chyba już systematycznie co pewien czas... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 4:40 am
A to u mnie gorzej, bo nie raz, tylko kilka razy w ciągu lata xd
A u mnie w mieście się świętuje dożynki i to ostro mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 5:23 am
nie muszę się szukać stancji w Krakau - załapałam się na akademik ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 12:37 pm
Ekstra, ile płacisz miesięcznie?
Mój kolega też idzie do krakowa na akademie. Tylko właśnie ma problemy z zakwaterowaniem ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 1:16 pm
mój wydział ma jeden z jamników należących do grupy cenowej 255zł
z tego co zauważyłam czytając listę to musiało być mało chętnych na moim wydziale na akademik wśród pierwszorocznych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 2:23 am
No właśnie on jakoś przegapił termin, czy coś w tym stylu (nie wiem w jaki sposób). Może coś się dla niego jednak znajdzie, skoro tak mało osób się zgłosiło smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 12:16 pm
nawet jakby trafił z terminem to na innym wydziale mogą być duże rzesze ludzi, którzy będą pisać odwołania. najłatwiej by mu było załapać się na wolne miejsce po blokadzie (która jest 5 czy 6 października), ale do tego czasu musiałby sobie znaleźć gdzieś nocleg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 12:23 pm
Zobaczymy co mu z tego wyjdzie. Jak na razie to nie jest zbyt zadowolony z życia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 12:25 pm
odebrałam indeksy z dziekanatu i nawet nie kazali mi płacić za poprawkę whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|