|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 7:25 am
Akitta-chan stranger12 Medvelaszlo Akitta-chan 1 perc múlva indul a buszom...nah...utolsó nap...ki kell BÍRNIII!!!! gonk stressed scream cry Hehehe én kedd óta betegnek számítok...hehehehe azóta ithon kuksolok.... Beteg vagy question eek Gyógyulj meg!!!!! biggrin nagy a külömbség a 'Betegség' és a 'betegnek számítás' között.... 3nodding O.O. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 7:47 am
stranger12 Akitta-chan stranger12 Medvelaszlo Akitta-chan 1 perc múlva indul a buszom...nah...utolsó nap...ki kell BÍRNIII!!!! gonk stressed scream cry Hehehe én kedd óta betegnek számítok...hehehehe azóta ithon kuksolok.... Beteg vagy question eek Gyógyulj meg!!!!! biggrin nagy a külömbség a 'Betegség' és a 'betegnek számítás' között.... 3nodding O.O. redface Ott a pont
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 8:08 am
Maci, bármilyen orvos bármit is mond, te beteg vagyXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 8:57 am
Narcisz Maci, bármilyen orvos bármit is mond, te beteg vagyXD Ömm köszi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 11:48 am
Medvelaszlo Narcisz Maci, bármilyen orvos bármit is mond, te beteg vagyXD Ömm köszi? Nyugi, rám is mindig ezt mondják, szóval rossz nem lehet *énekel* babvirág vagyok babvirág vagyok, babvirág vagyok.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 12:13 pm
Narcisz Medvelaszlo Narcisz Maci, bármilyen orvos bármit is mond, te beteg vagyXD Ömm köszi? Nyugi, rám is mindig ezt mondják, szóval rossz nem lehet *énekel* babvirág vagyok babvirág vagyok, babvirág vagyok..... Adj kottát beszállok....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 12:35 pm
Medvelaszlo Narcisz Medvelaszlo Narcisz Maci, bármilyen orvos bármit is mond, te beteg vagyXD Ömm köszi? Nyugi, rám is mindig ezt mondják, szóval rossz nem lehet *énekel* babvirág vagyok babvirág vagyok, babvirág vagyok..... Adj kottát beszállok.... " Babvirág vagyok Babvirág vagyok Babvirág vagyok *pukkanó hang szájjal* Itt csírázgatok Itt csírázgatok Itt csírázgatok *pukkanó hang szájjal* süt a nap és esik az eső, (rohadt gyorsan) sütsütsütsütsüt, esikesikesikesikesik a nap és az esőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő" ^^ és táncolt is hozzá, ahogy kicsirázol, és a puknál szétnyitod a tenyereidet, ahogy a szikleveleidet....mert kétszikűek vagyunk! *énekel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 12:47 pm
eek * sweatdrop inkább átmenekül egy másik topicba...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 12:47 pm
Narcisz Medvelaszlo Narcisz Medvelaszlo Narcisz Maci, bármilyen orvos bármit is mond, te beteg vagyXD Ömm köszi? Nyugi, rám is mindig ezt mondják, szóval rossz nem lehet *énekel* babvirág vagyok babvirág vagyok, babvirág vagyok..... Adj kottát beszállok.... " Babvirág vagyok Babvirág vagyok Babvirág vagyok *pukkanó hang szájjal* Itt csírázgatok Itt csírázgatok Itt csírázgatok *pukkanó hang szájjal* süt a nap és esik az eső, (rohadt gyorsan) sütsütsütsütsüt, esikesikesikesikesik a nap és az esőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő" ^^ és táncolt is hozzá, ahogy kicsirázol, és a puknál szétnyitod a tenyereidet, ahogy a szikleveleidet....mert kétszikűek vagyunk! *énekel* Babvirág vagyok Babvirág vagyok Babvirág vagyok *pukkanó hang szájjal* Itt csírázgatok Itt csírázgatok Itt csírázgatok *pukkanó hang szájjal* süt a nap és esik az eső, (rohadt gyorsan) sütsütsütsütsüt, esikesikesikesikesik a nap és az esőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő Így jó?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:05 pm
napsugar eek * sweatdrop inkább átmenekül egy másik topicba...* Ne menekülj, inkábbb csatlakozz^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:10 pm
Narcisz napsugar eek * sweatdrop inkább átmenekül egy másik topicba...* Ne menekülj, inkábbb csatlakozz^^ sweatdrop köszi inkább kihagyom nem érzem magam elég.... öhm.... zöldnek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:16 pm
Dejó én is növény lettem.... Rémálmaimban szokott előfordulni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:25 pm
*visszamászik magalakkba* Gonoszok...nem értékelik a bab lét szépségeit.... crying ki se jövök jövő tavaszig... sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:32 pm
Azért mondtam ezt mert Kertész vagyok és már rosszul vagyok a sok növénytől, de a hasznos növényeket szeretem. Amúgy aranyos a dal azt ki hagytam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|