|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:09 am
Baliaur hey Sei Cutowy pet whee blaugh Mojego pomyslu i wykonania Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:12 am
Sei chan Baliaur hey Sei Cutowy pet whee blaugh Mojego pomyslu i wykonania Nyu=^_^= wlasnie Sei ^^ on(a) jeszcze urosnie? 3nodding Zero: a nie mogles sie zapytac jeszcze kogos? 3 osoby to troche malo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:13 am
Setsuna Dragonclaw Sei chan Baliaur hey Sei Cutowy pet whee blaugh Mojego pomyslu i wykonania Nyu=^_^= wlasnie Sei ^^ on(a) jeszcze urosnie? 3nodding Zero: a nie mogles sie zapytac jeszcze kogos? 3 osoby to troche malo blaugh Ona...urosnie wejdx do mojego pet shop to zobaczysz jakie formy maja link w sygnaturce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:13 am
Setsuna Dragonclaw Zero: a nie mogles sie zapytac jeszcze kogos? 3 osoby to troche malo blaugh Kancelaria prezydencka nie zgodziła sie na ogłoszenie referendum xp A Ty co byś dała ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:15 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw Zero: a nie mogles sie zapytac jeszcze kogos? 3 osoby to troche malo blaugh Kancelaria prezydencka nie zgodziła sie na ogłoszenie referendum xp A Ty co byś dała ? poor you xp nie mam zielonego pojecia xd Sei: zaraz tam zajrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Kukus Baliaur Kukus wróciłem... niestety nadal trzeźwy ale pracuję niezwykle cięzko by się to się wkrótce zmieniło heyka solenizancie whee *podaje kieliszka* wszystkego naj naj naj 4laugh *patrzy na kieliszek* neeeeeeeeeee... to nie dla mnie dziś *bierze butle i wali z gwinta* nie ma litości... dziś mi wszystko wolno i tak 3mac whee ja nienawidze dna moich urodzin... wszystko wtedy przybiera odcienie czerni a mi w tym roku jeszcze nikt nie zrobił żadnego świństwa [co stało się już tradycją w moje urodziny], więc jestem gotowy na katastrofę... ale jak narazie czuję się WPORZO i się nie dam chamom blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hehe... smile
Czesc..... smile
*siada na hustawce i śmieje sie na całą gildię*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:16 am
Will-fire Hehe... smile Czesc..... smile *siada na hustawce i śmieje sie na całą gildię* O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:16 am
Will-fire Hehe... smile Czesc..... smile *siada na hustawce i śmieje sie na całą gildię* Witam Will-o-whis... tfu , Will fire
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:18 am
Will-fire Hehe... smile Czesc..... smile *siada na hustawce i śmieje sie na całą gildię* znowu na kwasie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:22 am
Kukus a mi w tym roku jeszcze nikt nie zrobił żadnego świństwa [co stało się już tradycją w moje urodziny], więc jestem gotowy na katastrofę... ale jak narazie czuję się WPORZO i się nie dam chamom blaugh heh Looz nie daj sie 3nodding blaugh upij sie xp domokun whee rob co kcesh i lej na wszystkich biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|