|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:40 am
Ibris hey wam *ledwo zywa wtacza sie do pokoju* ^^ *pokes Ibris* cos ty dzisiaj pila??? noo?? ja tyz kcem xp hey domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:42 am
Ibris hey wam *ledwo zywa wtacza sie do pokoju* ^^ hello Ib 3nodding ale sie cisza zrobila... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:48 am
alez mi sie Gaia chrzani.. oO'
Co pilam? *patrzy na wielki kubek XXL* herbate XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:50 am
Siemanko !! [rzut na szyje i buziak] Bali... Wodzu juz poszedl... on mnie czasem przeraza... JA NIE JADE DO ŁODZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:51 am
juliangel Siemanko !! [rzut na szyje i buziak] Bali... Wodzu juz poszedl... on mnie czasem przeraza... JA NIE JADE DO ŁODZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROFTL xd heh mash co kcialas.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:53 am
wróciłem... niestety nadal trzeźwy ale pracuję niezwykle cięzko by się to się wkrótce zmieniło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:55 am
Kukus wróciłem... niestety nadal trzeźwy ale pracuję niezwykle cięzko by się to się wkrótce zmieniło heyka solenizancie whee *podaje kieliszka* wszystkego naj naj naj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:57 am
Baliaur Kukus wróciłem... niestety nadal trzeźwy ale pracuję niezwykle cięzko by się to się wkrótce zmieniło heyka solenizancie whee *podaje kieliszka* wszystkego naj naj naj 4laugh ktos cos dzisiaj swietuje? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:59 am
Baliaur Kukus wróciłem... niestety nadal trzeźwy ale pracuję niezwykle cięzko by się to się wkrótce zmieniło heyka solenizancie whee *podaje kieliszka* wszystkego naj naj naj 4laugh *patrzy na kieliszek* neeeeeeeeeee... to nie dla mnie dziś *bierze butle i wali z gwinta* nie ma litości... dziś mi wszystko wolno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:59 am
Kukus wróciłem... niestety nadal trzeźwy ale pracuję niezwykle cięzko by się to się wkrótce zmieniło heya kukus... czego sobie zamazysz (wish) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:05 am
Kukus Baliaur Kukus wróciłem... niestety nadal trzeźwy ale pracuję niezwykle cięzko by się to się wkrótce zmieniło heyka solenizancie whee *podaje kieliszka* wszystkego naj naj naj 4laugh *patrzy na kieliszek* neeeeeeeeeee... to nie dla mnie dziś *bierze butle i wali z gwinta* nie ma litości... dziś mi wszystko wolno i tak 3mac whee ja nienawidze dna moich urodzin... wszystko wtedy przybiera odcienie czerni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:05 am