|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:15 am
Witajcie !!
[wbiega i wymachuje swoim nowym fryzem]
czy zauwazyliscie cos nowego ??
*buziak dla Racqela i opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:18 am
juliangel Witajcie !! [wbiega i wymachuje swoim nowym fryzem] czy zauwazyliscie cos nowego ?? *buziak dla Racqela i opcego* xp hey Sis whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:18 am
juliangel Witajcie !! [wbiega i wymachuje swoim nowym fryzem] czy zauwazyliscie cos nowego ?? *buziak dla Racqela i opcego* tROOdno nie zauważyć)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:21 am
@juliangel: dobrze ze napisalas ze chodzi o fryzure..... dzieki temu uniknalem pytan po ktorych bylbym uwazany za durnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:24 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw witka... ninja a mojego man'a nie ma ><" buuu ninja ninja heh ninja biedactwo moze herbatki lub kawki?? 4laugh najlepiej trucizny ninja i tak nic mi nie zrobi whee sora za przerwe, ale mialam drobne problemy z netem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:26 am
hmm... w anime+ jest kawalek "priesta" ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:26 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw witka... ninja a mojego man'a nie ma ><" buuu ninja ninja heh ninja biedactwo moze herbatki lub kawki?? 4laugh najlepiej trucizny ninja i tak nic mi nie zrobi whee sora za przerwe, ale mialam drobne problemy z netem sweatdrop ...heh *nalewa jej kawki cynamonowej z "odrobina" arszeniku* moze byc?? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:27 am
opcy @juliangel: dobrze ze napisalas ze chodzi o fryzure..... dzieki temu uniknalem pytan po ktorych bylbym uwazany za durnia [glaszcze] prosilam Cie zebys nie byl taki zakopleksiony... *buziak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:29 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw witka... ninja a mojego man'a nie ma ><" buuu ninja ninja heh ninja biedactwo moze herbatki lub kawki?? 4laugh najlepiej trucizny ninja i tak nic mi nie zrobi whee sora za przerwe, ale mialam drobne problemy z netem sweatdrop ...heh *nalewa jej kawki cynamonowej z "odrobina" arszeniku* moze byc?? 4laugh moze byc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:30 am
juliangel opcy @juliangel: dobrze ze napisalas ze chodzi o fryzure..... dzieki temu uniknalem pytan po ktorych bylbym uwazany za durnia [glaszcze] prosilam Cie zebys nie byl taki zakopleksiony... *buziak* eeeeeee?!?! hej Vykk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:36 am
hey wam *ledwo zywa wtacza sie do pokoju* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:39 am
Ibris hey wam *ledwo zywa wtacza sie do pokoju* ^^ dobrywieczór!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|