|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:43 am
Night_Lady Omega Sun Night_Lady wiec po co robic posty? i komus bumpować... przepraszam, za głupie pytania ale jak kto mowią kto pyta nie błądzi... zeby inni mogli pobumpowac i zarobic goldy? zeby sie scigac kto ma wiecej postow w swoim topiku? dla satysfakcji, ze topik jest popularny? zeby pogadac z ludzmi? Moze byc milion powodow xp Nie trzeba za to dostawac goldow. A czy na polskich portalach ludzie dostaja cos za tworzenie tak debilnych tematow jak : "wpisujcie miasta", "zapal swieczke", "napisz ile masz wzrostu" itd. xp ? nie badzcie zli ja tylko pytam *chowa sie pod wersalkę*nie jestem zla, odpowiadam tylko na pytanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:44 am
racqel Baliaur heyka racquel zdecydowales sie nad ta robotka?? wink hmmm? zupelnie nie pamietam o co chodzi??? xp mowiles ze sie wyprowadzash i new job szukash
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:48 am
Baliaur racqel Baliaur heyka racquel zdecydowales sie nad ta robotka?? wink hmmm? zupelnie nie pamietam o co chodzi??? xp mowiles ze sie wyprowadzash i new job szukash taaaaa. juz kojarze, nie wiedzialem o co chodzi, bo caly czas o tym tylko mysle. a poza tym to musi potrwac, musi rosnac, zbierac sily na tak powazny krok. i sie odwazyc w koncu. a poza tym miasto Liverpool chce zburzyc dom w ktorym mieszkam i moze dostane mieszkanie zastepcze albo jakis bonus!!! wiec czekam na razie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:50 am
Jesssstem *wyłazi z komina* Nie wiecie moze ile jeszcze trzeba Gambinowi do tego całego zamku?? (w przyblizeniu of coz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:51 am
racqel Baliaur racqel Baliaur heyka racquel zdecydowales sie nad ta robotka?? wink hmmm? zupelnie nie pamietam o co chodzi??? xp mowiles ze sie wyprowadzash i new job szukash taaaaa. juz kojarze, nie wiedzialem o co chodzi, bo caly czas o tym tylko mysle. a poza tym to musi potrwac, musi rosnac, zbierac sily na tak powazny krok. i sie odwazyc w koncu. a poza tym miasto Liverpool chce zburzyc dom w ktorym mieszkam i moze dostane mieszkanie zastepcze albo jakis bonus!!! wiec czekam na razie... whee 3nodding loozik nie kca cie wypusic LoL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:53 am
Baliaur racqel Baliaur racqel Baliaur heyka racquel zdecydowales sie nad ta robotka?? wink hmmm? zupelnie nie pamietam o co chodzi??? xp mowiles ze sie wyprowadzash i new job szukash taaaaa. juz kojarze, nie wiedzialem o co chodzi, bo caly czas o tym tylko mysle. a poza tym to musi potrwac, musi rosnac, zbierac sily na tak powazny krok. i sie odwazyc w koncu. a poza tym miasto Liverpool chce zburzyc dom w ktorym mieszkam i moze dostane mieszkanie zastepcze albo jakis bonus!!! wiec czekam na razie... whee 3nodding loozik nie kca cie wypusic LoL sie wie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:58 am
rac a tak pozatym to cio tam??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:02 am
Baliaur rac a tak pozatym to cio tam?? no dom mi chca zburzyc a wczoraj zniszczylem kumpla w Quake dwukrotna przewaga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:05 am
racqel Baliaur rac a tak pozatym to cio tam?? no dom mi chca zburzyc a wczoraj zniszczylem kumpla w Quake dwukrotna przewaga. _-_ a cio mieskash w jakiejs starej kamienicy czy jak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:06 am
racqel Baliaur rac a tak pozatym to cio tam?? no dom mi chca zburzyc a wczoraj zniszczylem kumpla w Quake dwukrotna przewaga. chodzi o quake 1 oczywicie?!?!?! bo jak tak to na jakim serwerze grasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:08 am
Baliaur racqel Baliaur rac a tak pozatym to cio tam?? no dom mi chca zburzyc a wczoraj zniszczylem kumpla w Quake dwukrotna przewaga. _-_ a cio mieskash w jakiejs starej kamienicy czy jak?? nie. cala dzielnica idzie pod mlotek. lece, pap!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:09 am
racqel Baliaur racqel Baliaur rac a tak pozatym to cio tam?? no dom mi chca zburzyc a wczoraj zniszczylem kumpla w Quake dwukrotna przewaga. _-_ a cio mieskash w jakiejs starej kamienicy czy jak?? nie. cala dzielnica idzie pod mlotek. lece, pap! eek papathus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:12 am
witka... ninja a mojego man'a nie ma ><" buuu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:13 am
Setsuna Dragonclaw witka... ninja a mojego man'a nie ma ><" buuu ninja ninja heh ninja biedactwo moze herbatki lub kawki?? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|