|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:25 am
Night_Lady Sayokun Night_Lady pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink ... no dobra nie bede komentowac sweatdrop co złego ze sie pytam o boshe to tylko pytanie! sweatdrop stare tylko ze ona ci juz odpowiedziala a ty pytasz dalej gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:26 am
MissTao heh. chyba musze wyjasnic to nieporozumienie, zanim urosnie w sile mit o moich skrzyniach ze zlotem wypelnionych dzieki waszej krwawicy blaugh za to, ze inni uzytkownicy pisza cos w topiku/gildii, tworca tegoz topiku/gildii nie dostaje ani grosza. goldy za postowanie wedruja tylko i wylacznie do autora posta 3nodding a szkoda, bo faktycznie za 8000 strony co nieco by mi do kieszeni wpadlo wink eek hey MissTao cos zadko tu bywash...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:27 am
MissTao Night_Lady pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink heh. chyba musze wyjasnic to nieporozumienie, zanim urosnie w sile mit o moich skrzyniach ze zlotem wypelnionych dzieki waszej krwawicy blaugh za to, ze inni uzytkownicy pisza cos w topiku/gildii, tworca tegoz topiku/gildii nie dostaje ani grosza. goldy za postowanie wedruja tylko i wylacznie do autora posta 3nodding a szkoda, bo faktycznie za 8000 strony co nieco by mi do kieszeni wpadlo wink ale na zwykłym forum np chaterboxie dostaje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:29 am
Night_Lady MissTao Night_Lady pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink heh. chyba musze wyjasnic to nieporozumienie, zanim urosnie w sile mit o moich skrzyniach ze zlotem wypelnionych dzieki waszej krwawicy blaugh za to, ze inni uzytkownicy pisza cos w topiku/gildii, tworca tegoz topiku/gildii nie dostaje ani grosza. goldy za postowanie wedruja tylko i wylacznie do autora posta 3nodding a szkoda, bo faktycznie za 8000 strony co nieco by mi do kieszeni wpadlo wink ale na zwykłym forum np chaterboxie dostaje?nie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:31 am
Night_Lady MissTao Night_Lady pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink heh. chyba musze wyjasnic to nieporozumienie, zanim urosnie w sile mit o moich skrzyniach ze zlotem wypelnionych dzieki waszej krwawicy blaugh za to, ze inni uzytkownicy pisza cos w topiku/gildii, tworca tegoz topiku/gildii nie dostaje ani grosza. goldy za postowanie wedruja tylko i wylacznie do autora posta 3nodding a szkoda, bo faktycznie za 8000 strony co nieco by mi do kieszeni wpadlo wink ale na zwykłym forum np chaterboxie dostaje?nie gonk nigdy i nigdzie za topiki sie nie dostaje goldow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:32 am
opcy Night_Lady ale na zwykłym forum np chaterboxie dostaje? nie..... wiec po co robic posty? i komus bumpować... przepraszam, za głupie pytania ale jak kto mowią kto pyta nie błądzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:32 am
Baliaur heyka racquel zdecydowales sie nad ta robotka?? wink hmmm? zupelnie nie pamietam o co chodzi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:33 am
he omi... i reszcie co tu przybyla XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:35 am
Witam...
*rozdaje ciastka w czekoladzie* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:36 am
Night_Lady wiec po co robic posty? i komus bumpować... przepraszam, za głupie pytania ale jak kto mowią kto pyta nie błądzi... zeby inni mogli pobumpowac i zarobic goldy? zeby sie scigac kto ma wiecej postow w swoim topiku? dla satysfakcji, ze topik jest popularny? zeby pogadac z ludzmi? Moze byc milion powodow xp Nie trzeba za to dostawac goldow. A czy na polskich portalach ludzie dostaja cos za tworzenie tak debilnych tematow jak : "wpisujcie miasta", "zapal swieczke", "napisz ile masz wzrostu" itd. xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:41 am
Omega Sun Night_Lady wiec po co robic posty? i komus bumpować... przepraszam, za głupie pytania ale jak kto mowią kto pyta nie błądzi... zeby inni mogli pobumpowac i zarobic goldy? zeby sie scigac kto ma wiecej postow w swoim topiku? dla satysfakcji, ze topik jest popularny? zeby pogadac z ludzmi? Moze byc milion powodow xp Nie trzeba za to dostawac goldow. A czy na polskich portalach ludzie dostaja cos za tworzenie tak debilnych tematow jak : "wpisujcie miasta", "zapal swieczke", "napisz ile masz wzrostu" itd. xp ? nie badzcie zli ja tylko pytam *chowa sie pod wersalkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:41 am