Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8892 8893 8894 8895 8896 8897 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayokun

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:10 am

MissTao
czesc all na chwile whee

ja tylko z pytaniem: nabyl ktos to nowe 'Anime+'? moze sie podzieli wrazeniami - totalny badziew czy istnieje nadzieja? xd

hmm nie jest najgorsze...
do mangazynu mu jeszcze troszke brakuje ale o wiele lesze od broszurkowego kawaica xd
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:10 am

MissTao
czesc all na chwile whee

ja tylko z pytaniem: nabyl ktos to nowe 'Anime+'? moze sie podzieli wrazeniami - totalny badziew czy istnieje nadzieja? xd

ja nie mam
mialem dzis kupic ale bubel.....
ale slyszalem ze znosne to jest......

opcy

opcy

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:12 am

Sayokun
MissTao
czesc all na chwile whee

do mangazynu mu jeszcze troszke brakuje ale o wiele lesze od broszurkowego kawaica xd

no wiesz od kawajca to srajtaśma jest nawet lepsza.....
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:13 am

Night_Lady
MissTao
czesc all na chwile whee

moge miec pytanie?

ide dostajesz kasy dzienne za nasze pisanie tutaj...?

mozesz miec, ja tez mam: a co ma wspolnego moja kasa z waszym pisaniem, czy to tu, czy gdzie indziej? xp

@Sayo & opcy: dzieki za info, tez mialam nabyc dzisiaj, ale skleroza nie boli ^^

MissTao
Crew

Sayokun

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:14 am

opcy
Sayokun
MissTao
czesc all na chwile whee

no wiesz od kawajca to srajtaśma jest nawet lepsza.....

no to lepsze od srajtasmy...

jest o WIELE lepsze od kawajca XD
moze byc blaugh
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:15 am

MissTao
Night_Lady
MissTao
czesc all na chwile whee

moge miec pytanie?

ide dostajesz kasy dzienne za nasze pisanie tutaj...?

mozesz miec, ja tez mam: a co ma wspolnego moja kasa z waszym pisaniem, czy to tu, czy gdzie indziej? xp

@Sayo & opcy: dzieki za info, tez mialam nabyc dzisiaj, ale skleroza nie boli ^^

pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink

Night_Lady

racqel

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:16 am

plumm!
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:19 am

racqel
plumm!

Cześć racqel whee xp

YumiTao

racqel

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:20 am

YumiTao
racqel
plumm!

Cześć racqel whee xp
siemano.
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:21 am

Night_Lady

pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink

... no dobra nie bede komentowac sweatdrop

Sayokun

opcy

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:23 am

racqel
plumm!

dobereczek!
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:24 am

Sayokun
Night_Lady

co złego ze sie pytam o boshe to tylko pytanie! sweatdrop stare

Night_Lady

opcy

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:25 am

Sayokun
Night_Lady

no co to jest polska gildia...
i polski charakter z ludzi wylazi......

heyka racquel
zdecydowales sie nad ta robotka?? wink

Baliaur

MissTao
Crew

Night_Lady

heh. chyba musze wyjasnic to nieporozumienie, zanim urosnie w sile mit o moich skrzyniach ze zlotem wypelnionych dzieki waszej krwawicy blaugh

za to, ze inni uzytkownicy pisza cos w topiku/gildii, tworca tegoz topiku/gildii nie dostaje ani grosza. goldy za postowanie wedruja tylko i wylacznie do autora posta 3nodding a szkoda, bo faktycznie za 8000 strony co nieco by mi do kieszeni wpadlo wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8892 8893 8894 8895 8896 8897 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games