|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:10 am
MissTao czesc all na chwile whee ja tylko z pytaniem: nabyl ktos to nowe 'Anime+'? moze sie podzieli wrazeniami - totalny badziew czy istnieje nadzieja? xd hmm nie jest najgorsze... do mangazynu mu jeszcze troszke brakuje ale o wiele lesze od broszurkowego kawaica xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:10 am
MissTao czesc all na chwile whee ja tylko z pytaniem: nabyl ktos to nowe 'Anime+'? moze sie podzieli wrazeniami - totalny badziew czy istnieje nadzieja? xd ja nie mam mialem dzis kupic ale bubel..... ale slyszalem ze znosne to jest......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:12 am
Sayokun MissTao czesc all na chwile whee ja tylko z pytaniem: nabyl ktos to nowe 'Anime+'? moze sie podzieli wrazeniami - totalny badziew czy istnieje nadzieja? xd hmm nie jest najgorsze... do mangazynu mu jeszcze troszke brakuje ale o wiele lesze od broszurkowego kawaica xd no wiesz od kawajca to srajtaśma jest nawet lepsza.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:13 am
Night_Lady MissTao czesc all na chwile whee ja tylko z pytaniem: nabyl ktos to nowe 'Anime+'? moze sie podzieli wrazeniami - totalny badziew czy istnieje nadzieja? xd moge miec pytanie?
ide dostajesz kasy dzienne za nasze pisanie tutaj...?mozesz miec, ja tez mam: a co ma wspolnego moja kasa z waszym pisaniem, czy to tu, czy gdzie indziej? xp @Sayo & opcy: dzieki za info, tez mialam nabyc dzisiaj, ale skleroza nie boli ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:14 am
opcy Sayokun MissTao czesc all na chwile whee ja tylko z pytaniem: nabyl ktos to nowe 'Anime+'? moze sie podzieli wrazeniami - totalny badziew czy istnieje nadzieja? xd hmm nie jest najgorsze... do mangazynu mu jeszcze troszke brakuje ale o wiele lesze od broszurkowego kawaica xd no wiesz od kawajca to srajtaśma jest nawet lepsza..... no to lepsze od srajtasmy... jest o WIELE lepsze od kawajca XD moze byc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:15 am
MissTao Night_Lady MissTao czesc all na chwile whee ja tylko z pytaniem: nabyl ktos to nowe 'Anime+'? moze sie podzieli wrazeniami - totalny badziew czy istnieje nadzieja? xd moge miec pytanie?
ide dostajesz kasy dzienne za nasze pisanie tutaj...?mozesz miec, ja tez mam: a co ma wspolnego moja kasa z waszym pisaniem, czy to tu, czy gdzie indziej? xp @Sayo & opcy: dzieki za info, tez mialam nabyc dzisiaj, ale skleroza nie boli ^^ pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:21 am
Night_Lady pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink ... no dobra nie bede komentowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:24 am
Sayokun Night_Lady pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink ... no dobra nie bede komentowac sweatdrop co złego ze sie pytam o boshe to tylko pytanie! sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:25 am
Sayokun Night_Lady pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink ... no dobra nie bede komentowac sweatdrop no co to jest polska gildia... i polski charakter z ludzi wylazi......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
heyka racquel zdecydowales sie nad ta robotka?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady pytam z ciekawosci bo zasatnawiam sie ide mozesz miec za 8 tys stron tutaj tak z ciekawosci tylko, wiec nie badz na mnie zła... wiem wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do małzenstwa ale prosze powiedz, chyba nic sie nie stanie wink heh. chyba musze wyjasnic to nieporozumienie, zanim urosnie w sile mit o moich skrzyniach ze zlotem wypelnionych dzieki waszej krwawicy blaugh za to, ze inni uzytkownicy pisza cos w topiku/gildii, tworca tegoz topiku/gildii nie dostaje ani grosza. goldy za postowanie wedruja tylko i wylacznie do autora posta 3nodding a szkoda, bo faktycznie za 8000 strony co nieco by mi do kieszeni wpadlo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|