|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:51 am
Damroka ~~lena-undesaid~~ Tja...... Rozmowa to tu sie toczy jak nie wiem.......- -' Ok, moze jakis temat: kto mi pomoze wymyslic gdzie moge zrobic urodziny? Ma byc duzo miejsca, za darmo, i tak zeby inni nie wchodzili za darmo? Chyba nie ma takiego miejsca razz No chyba że masz duuuże mieszkanie ^^ No właśnie nie......- -' Moge do chaty tylko 8 osob zaprosić... A ja chce wiecej!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:52 am
~~lena-undesaid~~ Damroka ~~lena-undesaid~~ Tja...... Rozmowa to tu sie toczy jak nie wiem.......- -' Ok, moze jakis temat: kto mi pomoze wymyslic gdzie moge zrobic urodziny? Ma byc duzo miejsca, za darmo, i tak zeby inni nie wchodzili za darmo? Chyba nie ma takiego miejsca razz No chyba że masz duuuże mieszkanie ^^ No właśnie nie......- -' Moge do chaty tylko 8 osob zaprosić... A ja chce wiecej!! 8 to i tak dobrze ^^ Ja moge około 4. Ale ja jestem już za stara na wyprawianie urodziń smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:52 am
~~lena-undesaid~~ Damroka ~~lena-undesaid~~ Tja...... Rozmowa to tu sie toczy jak nie wiem.......- -' Ok, moze jakis temat: kto mi pomoze wymyslic gdzie moge zrobic urodziny? Ma byc duzo miejsca, za darmo, i tak zeby inni nie wchodzili za darmo? Chyba nie ma takiego miejsca razz No chyba że masz duuuże mieszkanie ^^ No właśnie nie......- -' Moge do chaty tylko 8 osob zaprosić... A ja chce wiecej!! t nie bedzie urodzinek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:54 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Damroka ~~lena-undesaid~~ Tja...... Rozmowa to tu sie toczy jak nie wiem.......- -' Ok, moze jakis temat: kto mi pomoze wymyslic gdzie moge zrobic urodziny? Ma byc duzo miejsca, za darmo, i tak zeby inni nie wchodzili za darmo? Chyba nie ma takiego miejsca razz No chyba że masz duuuże mieszkanie ^^ No właśnie nie......- -' Moge do chaty tylko 8 osob zaprosić... A ja chce wiecej!! t nie bedzie urodzinek razz ty to masz dar pocieszania, wiesz? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:01 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Damroka ~~lena-undesaid~~ Tja...... Rozmowa to tu sie toczy jak nie wiem.......- -' Ok, moze jakis temat: kto mi pomoze wymyslic gdzie moge zrobic urodziny? Ma byc duzo miejsca, za darmo, i tak zeby inni nie wchodzili za darmo? Chyba nie ma takiego miejsca razz No chyba że masz duuuże mieszkanie ^^ No właśnie nie......- -' Moge do chaty tylko 8 osob zaprosić... A ja chce wiecej!! t nie bedzie urodzinek razz no szczerze mowaic...8 osob to nawet nie warto sie meczyc...wyjdz po prostu z nimi na miasto...a tam reszte ekipy sciagnij pozniej i juz po problemie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:02 am
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Damroka ~~lena-undesaid~~ Tja...... Rozmowa to tu sie toczy jak nie wiem.......- -' Ok, moze jakis temat: kto mi pomoze wymyslic gdzie moge zrobic urodziny? Ma byc duzo miejsca, za darmo, i tak zeby inni nie wchodzili za darmo? Chyba nie ma takiego miejsca razz No chyba że masz duuuże mieszkanie ^^ No właśnie nie......- -' Moge do chaty tylko 8 osob zaprosić... A ja chce wiecej!! t nie bedzie urodzinek razz ty to masz dar pocieszania, wiesz? stare a kto powiedzial ze chcialem cie pocieszyc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:05 am
Vykk opcy ~~lena-undesaid~~ Damroka ~~lena-undesaid~~ Tja...... Rozmowa to tu sie toczy jak nie wiem.......- -' Ok, moze jakis temat: kto mi pomoze wymyslic gdzie moge zrobic urodziny? Ma byc duzo miejsca, za darmo, i tak zeby inni nie wchodzili za darmo? Chyba nie ma takiego miejsca razz No chyba że masz duuuże mieszkanie ^^ No właśnie nie......- -' Moge do chaty tylko 8 osob zaprosić... A ja chce wiecej!! t nie bedzie urodzinek razz no szczerze mowaic...8 osob to nawet nie warto sie meczyc...wyjdz po prostu z nimi na miasto...a tam reszte ekipy sciagnij pozniej i juz po problemie... Właściwie to masz rację ;] Na mieście zawsze można coś ciekawego porobić :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:05 am
opcy a kto powiedzial ze chcialem cie pocieszyc.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:06 am
witam wsztstkich !!!!!!!!!!!! xd xd xd blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:08 am
kwiat witam wsztstkich !!!!!!!!!!!! xd xd xd blaugh blaugh hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:13 am
kwiat witam wsztstkich !!!!!!!!!!!! xd xd xd blaugh blaugh dobry.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|