|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:50 am
no i znowu cisza... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:55 am
Tja........ Ostatnio to sie dość czesto zdarza....- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:58 am
~~lena-undesaid~~ Tja........ Ostatnio to sie dość czesto zdarza....- -' straszne nie........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:59 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Tja........ Ostatnio to sie dość czesto zdarza....- -' straszne nie........ az spac mi sie przez to chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:03 am
Vykk opcy ~~lena-undesaid~~ Tja........ Ostatnio to sie dość czesto zdarza....- -' straszne nie........ az spac mi sie przez to chce... trzeba przyznac ze pora jest jeszcze mloda...... i poprostu malo ludzi jest.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:05 am
opcy Vykk opcy ~~lena-undesaid~~ Tja........ Ostatnio to sie dość czesto zdarza....- -' straszne nie........ az spac mi sie przez to chce... trzeba przyznac ze pora jest jeszcze mloda...... i poprostu malo ludzi jest....... ta i nie ma 22 wiec 90% tematow ulega utylizacji xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:36 am
...Ohayo ludziki! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:41 am
Ja- Yosei ...Ohayo ludziki! biggrin hejka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:43 am
nie bunkruj sie bo wszyscy inni tez to robia i gadac na forum kto nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:45 am
...nie noo ...pusto i nudno - czyli syf ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:46 am
Tja...... Rozmowa to tu sie toczy jak nie wiem.......- -' Ok, moze jakis temat: kto mi pomoze wymyslic gdzie moge zrobic urodziny? Ma byc duzo miejsca, za darmo, i tak zeby inni nie wchodzili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:49 am
~~lena-undesaid~~ Tja...... Rozmowa to tu sie toczy jak nie wiem.......- -' Ok, moze jakis temat: kto mi pomoze wymyslic gdzie moge zrobic urodziny? Ma byc duzo miejsca, za darmo, i tak zeby inni nie wchodzili za darmo? Chyba nie ma takiego miejsca razz No chyba że masz duuuże mieszkanie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|