|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:17 am
Witam wszystkich... biggrin
*rozdaje drinki z cytrynką*
dzisiaj cos na poprawe chumorku...
a dla opcego mam cos specjalnego...*podaje drinka "wielkie boom"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:18 am
hejka wszystkim... cleef...a ty co tez udajesz biednego jak gambino xp question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:20 am
Vykk hejka wszystkim... cleef...a ty co tez udajesz biednego jak gambino xp question nie, poczytaj co napisalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:21 am
Will-fire Witam wszystkich... biggrin *rozdaje drinki z cytrynką* dzisiaj cos na poprawe chumorku... a dla opcego mam cos specjalnego...*podaje drinka "wielkie boom"* no hej!..... *łyka drinka* calkiem niezly...... troche za malo benzyny ale dobry.... biggrin hej Vykk jak tam śledztwo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:23 am
_cleef_ Vykk hejka wszystkim... cleef...a ty co tez udajesz biednego jak gambino xp question nie, poczytaj co napisalem nie no spoko razz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Will-fire Witam wszystkich... biggrin *rozdaje drinki z cytrynką* dzisiaj cos na poprawe chumorku... a dla opcego mam cos specjalnego...*podaje drinka "wielkie boom"* no hej!..... *łyka drinka* calkiem niezly...... troche za malo benzyny ale dobry.... biggrin hej Vykk jak tam śledztwo ninja hejka will fire
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:25 am
skrot- Rolling On The Floor Laughing
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:29 am
Omega Sun skrot- Rolling On The Floor Laughing dzieki
ile jeszcze takich znacie ? bo ja, omg-omfg-afk-lmao-lmfao-lol-k-gl-brb-bump-wtf
ktos zna jeszce inne ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:30 am
Vykk opcy Will-fire Witam wszystkich... biggrin *rozdaje drinki z cytrynką* dzisiaj cos na poprawe chumorku... a dla opcego mam cos specjalnego...*podaje drinka "wielkie boom"* no hej!..... *łyka drinka* calkiem niezly...... troche za malo benzyny ale dobry.... biggrin hej Vykk jak tam śledztwo ninja hejka will fire czesc Vykk... biggrin smakował drink??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:32 am
Eh........ Czy ktos ma zamiar pogadac na jakis konkretny temat????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:33 am
Will-fire Vykk opcy Will-fire Witam wszystkich... biggrin *rozdaje drinki z cytrynką* dzisiaj cos na poprawe chumorku... a dla opcego mam cos specjalnego...*podaje drinka "wielkie boom"* no hej!..... *łyka drinka* calkiem niezly...... troche za malo benzyny ale dobry.... biggrin hej Vykk jak tam śledztwo ninja hejka will fire czesc Vykk... biggrin smakował drink?? skoro sie nie udlawilem to chyba tak sweatdrop xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:33 am