|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:15 am
sea-coast Kopciuszek oco chodzi w gambino?? ktoś wie??prosze o wyjaśnienie a co sie dzieje z gambino?? w isle de gambino siedzi tam gambino i jak na niego klikniesz to coś od ciebie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:18 am
Kopciuszek sea-coast Kopciuszek oco chodzi w gambino?? ktoś wie??prosze o wyjaśnienie a co sie dzieje z gambino?? w isle de gambino siedzi tam gambino i jak na niego klikniesz to coś od ciebie chce zbiera kase na zamek cos tam cos tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:25 am
sea-coast Kopciuszek sea-coast Kopciuszek oco chodzi w gambino?? ktoś wie??prosze o wyjaśnienie a co sie dzieje z gambino?? w isle de gambino siedzi tam gambino i jak na niego klikniesz to coś od ciebie chce zbiera kase na zamek cos tam cos tam Wiem... A ile mu brakuje?? BO ja mu 200g dalam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:30 am
Kopciuszek oco chodzi w gambino?? ktoś wie??prosze o wyjaśnienie zbiera goldy na odbudowe swojego domku, jak go klikniesz i z nim pogadasz (klikajac na chmurki) to potem pojawi Ci sie okienko w ktore mozesz wpisac kwote. Niektorzy twierdza, ze za dotacje beda potem prezenciki- ale to nie jest pewne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:40 am
Omega Sun Kopciuszek oco chodzi w gambino?? ktoś wie??prosze o wyjaśnienie zbiera goldy na odbudowe swojego domku, jak go klikniesz i z nim pogadasz (klikajac na chmurki) to potem pojawi Ci sie okienko w ktore mozesz wpisac kwote. Niektorzy twierdza, ze za dotacje beda potem prezenciki- ale to nie jest pewne. ja mysle ze tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:45 am
Baliaur Omega Sun Kopciuszek oco chodzi w gambino?? ktoś wie??prosze o wyjaśnienie zbiera goldy na odbudowe swojego domku, jak go klikniesz i z nim pogadasz (klikajac na chmurki) to potem pojawi Ci sie okienko w ktore mozesz wpisac kwote. Niektorzy twierdza, ze za dotacje beda potem prezenciki- ale to nie jest pewne. ja mysle ze tak 3nodding Jakby co, warto sroobować wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:48 am
może sie jakoś odwdzięczy... witaj opcy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:49 am
*wbiega* cześć, gamonie...
*tarza się po podłodze*
*wybiega* narazie, gamonie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:50 am
Kopciuszek może sie jakoś odwdzięczy... witaj opcy heart hej hej! 3nodding xd ja juz mu cos kolo 1k sypnąłem........ a budowa mu niezle idzie..... wczoraj mial tylko fundamenty....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:51 am
Kukus *wbiega* cześć, gamonie... *tarza się po podłodze* *wybiega* narazie, gamonie... zdrastwuj tawarisz Kukus! daswidania tawarisz Kukus!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:52 am
Kukus *wbiega* cześć, gamonie... *tarza się po podłodze* *wybiega* narazie, gamonie... ROFTL xd czesc i pa... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:11 am
tez nie wiem.... a co tobie sie stalo ze jak lump wygladasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:15 am
opcy tez nie wiem.... a co tobie sie stalo ze jak lump wygladasz? czasami (no moze nie czasami ae...) czasami forsa ludziom do glowy strzeli no i kupujo takie ubranka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|