|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:44 am
*puff* Avsko, jest tu kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:47 am
buu... jestem chora... crying pechozol zupelny....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:49 am
Gosiak buu... jestem chora... crying pechozol zupelny.... Uu...biedactwo...ja mam powiększone węzły chłonne i gardło mi nawala jakby alien miał mi zaraz wyskoczyć, ale i tak siedzę w szkole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:00 am
Delein Gosiak buu... jestem chora... crying pechozol zupelny.... Uu...biedactwo...ja mam powiększone węzły chłonne i gardło mi nawala jakby alien miał mi zaraz wyskoczyć, ale i tak siedzę w szkole... ja nie jestem w szkole bo mam dzis niemeczke o 14 mam byc na lotnisku nu ale gardlo mam w rtamim stanie ze dramat :/ ehhh pech i jak ja pojade do zakopca ? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:03 am
Gosiak Delein Gosiak buu... jestem chora... crying pechozol zupelny.... Uu...biedactwo...ja mam powiększone węzły chłonne i gardło mi nawala jakby alien miał mi zaraz wyskoczyć, ale i tak siedzę w szkole... ja nie jestem w szkole bo mam dzis niemeczke o 14 mam byc na lotnisku nu ale gardlo mam w rtamim stanie ze dramat :/ ehhh pech i jak ja pojade do zakopca ? sad no to powrotu do zdrowia zyczę... Kurde gdzie oni wszyscy są....nie rozumiem tego, w szkołach siedzą, po studiach się pałętaja...ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:07 am
Delein Gosiak Delein Gosiak buu... jestem chora... crying pechozol zupelny.... Uu...biedactwo...ja mam powiększone węzły chłonne i gardło mi nawala jakby alien miał mi zaraz wyskoczyć, ale i tak siedzę w szkole... ja nie jestem w szkole bo mam dzis niemeczke o 14 mam byc na lotnisku nu ale gardlo mam w rtamim stanie ze dramat :/ ehhh pech i jak ja pojade do zakopca ? sad no to powrotu do zdrowia zyczę... Kurde gdzie oni wszyscy są....nie rozumiem tego, w szkołach siedzą, po studiach się pałętaja...ech... dziekuje i nawzajem :] nu wlasnie tez sie zastanawiam co sie z nimi dzieje mogliby sobie odposcic to co robia i przyjsc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:08 am
Gosiak nu wlasnie tez sie zastanawiam co sie z nimi dzieje mogliby sobie odposcic to co robia i przyjsc ^^ Właśnie kurde balans, co to za gildiowicze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:11 am
Delein Gosiak nu wlasnie tez sie zastanawiam co sie z nimi dzieje mogliby sobie odposcic to co robia i przyjsc ^^ Właśnie kurde balans, co to za gildiowicze.... co oni sobie wyobrazaja bezczelni bueehhehe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:29 am
Gosiak Delein Gosiak nu wlasnie tez sie zastanawiam co sie z nimi dzieje mogliby sobie odposcic to co robia i przyjsc ^^ Właśnie kurde balans, co to za gildiowicze.... co oni sobie wyobrazaja bezczelni bueehhehe blaugh Potem im to wygarne, tymczasem musze juz leciec, konczy mi sie lekcja...Jakby wpadł Lava, to go goraco ode mnie pozdrow... Do zobaczenia! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:29 am
witam wszystkich heart co słychać??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:57 am
Kopciuszek witam wszystkich heart co słychać?? U mni wykładowce... własnie siedze na Technologi iformacji i sie accesem bawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 3:00 am
wlasnie jem spalone tosty ==' zrobilabym drugie jakby chlebek tostowy sie nie skonczyl bueheheh ja to mam dzis pecha jak ta niemeczka sie jeszcze gupia okarze to sfiksuje i ide na chorobowe bueehehe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 3:05 am
Czesc wam *wyskoczyl z podlogi*. Wczoraj dostalem mojego pierwszego gift boxa 3nodding byla w nim blizna (czy cos takiego).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 3:06 am
Ozual Czesc wam *wyskoczyl z podlogi*. Wczoraj dostalem mojego pierwszego gift boxa 3nodding byla w nim blizna (czy cos takiego). wooow ^^ skubany :] siemka tak wogole heart :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 3:09 am
Ozual Czesc wam *wyskoczyl z podlogi*. Wczoraj dostalem mojego pierwszego gift boxa 3nodding byla w nim blizna (czy cos takiego). zazdroszcze... jestem tu juz troche i na razie nic, heh. Ale wczoraj dostalam wianuszek od przyjaciela. HURAAAA HUUUURAAAA WIOOOOSNA IIIIDZIEEEEE.... ekhem. W kazdym razie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|