|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:07 pm
Ibris Gambino ma juz fundamenty oO' wheee whee mam 100g na koncie ^^ Ide go dodonacić ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:08 pm
novelin Ibris Gambino ma juz fundamenty oO' wheee whee mam 100g na koncie ^^ Ide go dodonacić ^^ jestem burzujem, mam 276g. I jestem senna jak byk... *zieeeew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:13 pm
okej, dobranocka wam wszystkim XD ide poduszke pomeczyc. ja-ne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:13 pm
Ibris novelin Ibris Gambino ma juz fundamenty oO' wheee whee mam 100g na koncie ^^ Ide go dodonacić ^^ jestem burzujem, mam 276g. I jestem senna jak byk... *zieeeew* panciu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:17 pm
Dobra, też się zmywam.
Nereczka. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:19 pm
novelin Dobra, też się zmywam. Nereczka. wink papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:19 pm
ja tez spadam.... dzis zamiezam sie polozyc wyjatkowo przed 3........ dobrej nocki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:21 pm
opcy ja tez spadam.... dzis zamiezam sie polozyc wyjatkowo przed 3........ dobrej nocki to ja tez nie bede sam tu siedzial... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:22 pm
Vykk opcy ja tez spadam.... dzis zamiezam sie polozyc wyjatkowo przed 3........ dobrej nocki to ja tez nie bede sam tu siedzial... 3nodding poslalem ci jeszcze PMa.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:27 pm
opcy Vykk opcy ja tez spadam.... dzis zamiezam sie polozyc wyjatkowo przed 3........ dobrej nocki to ja tez nie bede sam tu siedzial... 3nodding poslalem ci jeszcze PMa..... eeee to dziwne...no rzeczywiscie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:27 pm
Vykk opcy Vykk opcy ja tez spadam.... dzis zamiezam sie polozyc wyjatkowo przed 3........ dobrej nocki to ja tez nie bede sam tu siedzial... 3nodding poslalem ci jeszcze PMa..... eeee to dziwne...no rzeczywiscie... teraz na serio spadam...... nara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:29 pm
opcy Vykk opcy Vykk opcy ja tez spadam.... dzis zamiezam sie polozyc wyjatkowo przed 3........ dobrej nocki to ja tez nie bede sam tu siedzial... 3nodding poslalem ci jeszcze PMa..... eeee to dziwne...no rzeczywiscie... teraz na serio spadam...... nara! nara...ja za kilka min tez spadam...tak z 5 conajmniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:41 pm
jesli ktos tu jeszcze zajrzy to od razu mowie ze mnie tu juz nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:31 pm
Vykk jesli ktos tu jeszcze zajrzy to od razu mowie ze mnie tu juz nie ma... juz jestem...jeszcze na chwile przed szklola wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 12:01 am
Vykk Vykk jesli ktos tu jeszcze zajrzy to od razu mowie ze mnie tu juz nie ma... juz jestem...jeszcze na chwile przed szklola wink no i mykam...jezu ale tu spiochy... blaugh ...nikogo nie zastac o tak poznej godzinie xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|