|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:35 pm
opcy Kitty-ShadowCat przyszłam powiedzieć dobranoc *m�wi dobranoc* blaugh będę jutro dobrejnocki Kitt...... cholerka wypilem litr mleka bananowego i chyba sie porzygam..... jeszcze raz dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:36 pm
mokre, wilgotne wloski... na glowie :> *wraca z lazienki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:36 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat przyszłam powiedzieć dobranoc *m�wi dobranoc* blaugh będę jutro dobrejnocki Kitt...... cholerka wypilem litr mleka bananowego i chyba sie porzygam..... jeszcze raz dobranoc 3nodding papa.. opcy wypij drugi moze ci przejdzie blaugh pozatrym PMnolem ci cos... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:38 pm
Vykk opcy wypij drugi moze ci przejdzie blaugh pozatrym PMnolem ci cos... blaugh taaa... nic nie dostalem..... cholerny lag.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:38 pm
Ide się umyć... włosy mi śmierdzą moją salą gdzie mam wf... Zapach nie przedni.
Zw whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:40 pm
opcy Vykk opcy wypij drugi moze ci przejdzie blaugh pozatrym PMnolem ci cos... blaugh taaa... nic nie dostalem..... cholerny lag..... ee to jeszcze raz....zaraz wysle... tymczasem Nov..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:41 pm
Ibris mokre, wilgotne wloski... na glowie :> *wraca z lazienki* no wiadomo ze na glowie....... no wiesz ty nas masz za jakis zboczuchów chyba..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:43 pm
opcy Ibris mokre, wilgotne wloski... na glowie :> *wraca z lazienki* no wiadomo ze na glowie....... no wiesz ty nas masz za jakis zboczuchów chyba..... xp niii razz ja? skad... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:45 pm
Ibris opcy Ibris mokre, wilgotne wloski... na glowie :> *wraca z lazienki* no wiadomo ze na glowie....... no wiesz ty nas masz za jakis zboczuchów chyba..... xp niii razz ja? skad... XD nie mow nas..bo to sie tyczy konkretnych osob... xp ...nie lubie wymieniac nazwisk...a nawet jak wymienie to i tak nikt nie bedzie wiedzial o kogo chodzi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:53 pm
czy mi sie zdaje czy nie idzie na to glowne gaiowe forum wejsc.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:55 pm
opcy czy mi sie zdaje czy nie idzie na to glowne gaiowe forum wejsc..... tzn ktore??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:58 pm
Gambino ma juz fundamenty oO' wheee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:00 pm
Vykk opcy czy mi sie zdaje czy nie idzie na to glowne gaiowe forum wejsc..... tzn ktore?? no ta stronka co wybierasz czaterbokasa Q&F itd... bo za kazdym razem jak ja wlaczam to mam database error
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:04 pm
opcy Vykk opcy czy mi sie zdaje czy nie idzie na to glowne gaiowe forum wejsc..... tzn ktore?? no ta stronka co wybierasz czaterbokasa Q&F itd... bo za kazdym razem jak ja wlaczam to mam database error mi weszlo... O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|