|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:15 pm
wrocilam XD
jacy polbogowie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:17 pm
Ibris wrocilam XD jacy polbogowie? xd eme... troche mnie poniosło... bo walczylem z kornikami..... jezeli chodzi o szczegoly to zobacz dwie poprzednie strony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:18 pm
Ibris wrocilam XD jacy polbogowie? xd jak chcesz zniszczyc cala gaie to droga wolna...masz przywilej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:20 pm
Vykk Ibris wrocilam XD jacy polbogowie? xd jak chcesz zniszczyc cala gaie to droga wolna...masz przywilej xd chyba by sie trzeba bylo Lanzera najpierw spytac...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:20 pm
eek
w Durem jest VON HELSON MASION, pierwsze widze
opcy, idziesz ich besztać? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:23 pm
~Punky_Queen~ eek w Durem jest VON HELSON MASION, pierwsze widze opcy, idziesz ich besztać? stressed kogo?? siostry Van Helson?? im juz zrobilem rozpierduche na osttatnim balu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:23 pm
~Punky_Queen~ eek w Durem jest VON HELSON MASION, pierwsze widze opcy, idziesz ich besztać? stressed hmmm....zastanawiasz mnei dziewczyno...lepiej sie przyznaj kim jestes...bo juz kilka razy powiedzialas o jedno slow za duzo...najpierw jak ktos sie pytal czy jest cos nowego na gaii...powiedzialas ze domki...a domki juz byly kiedy ty weszlas....na gaie...teraz tez ze tak to ujme skad w ogole wiesz za co je besztac skoro jests tu od tak niedawna ze praktycznie nie powinnas miec pojecia co one zrobily...po 3 skad wiesz ze opcy uwielbia besztac i niszczyc...?? nie to zebym sie czepial ale to takie troche podjerzane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:27 pm
moja sława mie dogania..... (jak Line Inverse.........) ninja ale fakt... podejrzane.... trzeba bedzie zrobic badania.... *robi badania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:29 pm
dobra ja ide, bo mnie jeszcze jakis gryb zeżer i co w tedy?! gonk
*wychodzi ostroznie rozgladajac sie czy grzyby krwiozercy ja nie sledzaa* CHODU! *bieg, bieg, bieg* *DUP!* aaaa KTO POSTAWIŁ TUTAJ TEN SŁUP!? scream *wychodzi chwijenym krokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:31 pm
~Punky_Queen~ dobra ja ide, bo mnie jeszcze jakis gryb zeżer i co w tedy?! gonk *wychodzi ostroznie rozgladajac sie czy grzyby krwiozercy ja nie sledzaa* CHODU! *bieg, bieg, bieg* *DUP!* aaaa KTO POSTAWIŁ TUTAJ TEN SŁUP!? scream *wychodzi chwijenym krokiem* eme......... Vykk TO dopiero było podejrzane..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:32 pm
opcy ~Punky_Queen~ dobra ja ide, bo mnie jeszcze jakis gryb zeżer i co w tedy?! gonk *wychodzi ostroznie rozgladajac sie czy grzyby krwiozercy ja nie sledzaa* CHODU! *bieg, bieg, bieg* *DUP!* aaaa KTO POSTAWIŁ TUTAJ TEN SŁUP!? scream *wychodzi chwijenym krokiem* eme......... Vykk TO dopiero było podejrzane.......... no tak z lekka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:33 pm
Kitty-ShadowCat przyszłam powiedzieć dobranoc *m�wi dobranoc* blaugh będę jutro dobrejnocki Kitt...... cholerka wypilem litr mleka bananowego i chyba sie porzygam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:34 pm
Vykk opcy ~Punky_Queen~ dobra ja ide, bo mnie jeszcze jakis gryb zeżer i co w tedy?! gonk *wychodzi ostroznie rozgladajac sie czy grzyby krwiozercy ja nie sledzaa* CHODU! *bieg, bieg, bieg* *DUP!* aaaa KTO POSTAWIŁ TUTAJ TEN SŁUP!? scream *wychodzi chwijenym krokiem* eme......... Vykk TO dopiero było podejrzane.......... no tak z lekka... bo robiac ten wczesniejszy post MUSIALA przeczytac co napisales......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|