|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:39 pm
~Punky_Queen~ Kukus ~Punky_Queen~ oł siet, a po co sie uczysz migowego? taka szkoła... w przyszłym zawodzie musze biegle posługiwać się językiem migowym... między innymi oł smile powodzenia w przyszłym zawodzie.. hma co do tego całego filmiku, programu o kt m#322;es ze nie w pełni pracuje to hmm.. może poszukaj w necie nowego? wink ci kretyni po prostu skasowali mi go z dysku... a nie znajdę go w necie, bo on nie jest ogólnodostępny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:39 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:42 pm
~Punky_Queen~ eek OMG CO WY WYPRAWIACIE!? Kukus, ty jestes mod prawda? pozwalasz opcemu tak niszczyć gildie!? eek eek eek *przeciera oczy* az mi irek stanal deby *patrzy na irka , wygladza, i bawi sie 'kępkom' włos yyh sweatdrop 'Przewodniczący Chaos, serce ma przebite strzałą ' jestem MODem... pozwalam *jest MODem... pozwala* wręcz sam mu zleciłem wybicie korników
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:44 pm
.... co sie dzieje z gildią..?
... kazdy moze ja bezkarnie niszczyc ?
.... to nie wpozadku stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Will-fire .... co sie dzieje z gildią..? ... kazdy moze ja bezkarnie niszczyc ? .... to nie wpozadku stare stare nie każdy... tylko wybrańcy losu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:02 pm
~Punky_Queen~ eek OMG CO WY WYPRAWIACIE!? Kukus, ty jestes mod prawda? pozwalasz opcemu tak niszczyć gildie!? eek eek eek *przeciera oczy* az mi irek stanal deby *patrzy na irka , wygladza, i bawi sie 'kępkom' włos� � yyh sweatdrop mi to brzmi jakbys byla po stronie Kornika tego plugawego karła reakcji!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:03 pm
Kukus Will-fire .... co sie dzieje z gildią..? ... kazdy moze ja bezkarnie niszczyc ? .... to nie wpozadku stare stare nie każdy... tylko wybrańcy losu heh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:04 pm
I nastało to co musiało nastać.. cisza ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:05 pm
Kukus Will-fire .... co sie dzieje z gildią..? ... kazdy moze ja bezkarnie niszczyc ? .... to nie wpozadku stare stare nie każdy... tylko wybrańcy losu i półbogowie..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:07 pm
novelin E tam od razu niszczyć. Kilka grzybów to nie tragedia ;D jasne walniemy jeszcze jednego!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:13 pm
opcy ~Punky_Queen~ eek OMG CO WY WYPRAWIACIE!? Kukus, ty jestes mod prawda? pozwalasz opcemu tak niszczyć gildie!? eek eek eek *przeciera oczy* az mi irek stanal deby *patrzy na irka , wygladza, i bawi sie 'kępkom' włos� � yyh sweatdrop mi to brzmi jakbys byla po stronie Kornika tego plugawego karł reakcji!!! uhm.. ja nie jestem po Jego stronie! ale szkoda mi go sad sa biedniutki sad i takie male >.< biggrin O.o a teraz z grzybami sie zaczyna *idzie usiasc na fotel * hm -hmm *PLASK* O NIE ZABIŁAM WYTWORA PRZYRODY! gonk NIKT TEGO NIE WIDZIAŁ! *zalana potem szybko biegnie na fotel *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|