|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:13 pm
opcy Delein opcy Sayokun eek a wlasnie ostatnio widzialem ogloszenie: "poszukujemy zbieglego pacjeta z naszej kliniki ogromnie niebezpieczny interesuje sie wszelkiej masci bronia nuklearna, rakietami, pociskami i wszystkim co (cytujemy slowa zbieglego) robi durze BUM cechy specjalne: podaje sie za opcego z planety gaia" wiecie o kogo chodzi?? zdekonspirowałeś mnie!!!!!!! domokun I co teraz? Wszyscy zginiemy.... *przybiera pozę psychotycznej mangusty* scream I TRZEBA WAM TEGO BYŁO?!?!?! [chowa się pod stołem]niech mnie ktoś obroni crying a kysh.... opcy crying nie kce umierać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:14 pm
Delein opcy Sayokun eek a wlasnie ostatnio widzialem ogloszenie: "poszukujemy zbieglego pacjeta z naszej kliniki ogromnie niebezpieczny interesuje sie wszelkiej masci bronia nuklearna, rakietami, pociskami i wszystkim co (cytujemy slowa zbieglego) robi durze BUM cechy specjalne: podaje sie za opcego z planety gaia" wiecie o kogo chodzi?? zdekonspirowałeś mnie!!!!!!! domokun I co teraz? Wszyscy zginiemy.... ale pamiec o nas przetrwa !!!! i beda nas wspominac nasze dzieci, i dzieci naszych dzieci, i dzieci dzieci naszych dzieci... ale skad te dzieci jak my zginiemy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:14 pm
Okej misiaki, ja już będę się żegnać, dziękuję wam za twórczy wieczór, ale chciałąbym jeszcze zobaczyć gildię, więc jej nie wysadzajcie okej? *macha wszystkim* Do zobaczenia! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:16 pm
Delein Okej misiaki, ja już będę się żegnać, dziękuję wam za twórczy wieczór, ale chciałąbym jeszcze zobaczyć gildię, więc jej nie wysadzajcie okej? *macha wszystkim* Do zobaczenia! *puff* *znika* spoko zobaczysz XD zrobimy zdjecie przed odpaleniem wink papa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Okej misiaki, ja już będę się żegnać, dziękuję wam za twórczy wieczór, ale chciałąbym jeszcze zobaczyć gildię, więc jej nie wysadzajcie okej? *macha wszystkim* Do zobaczenia! *puff* *znika* [wychyla głowę spod stołu] papa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:18 pm
Delein Okej misiaki, ja już będę się żegnać, dziękuję wam za twórczy wieczór, ale chciałąbym jeszcze zobaczyć gildię, więc jej nie wysadzajcie okej? *macha wszystkim* Do zobaczenia! *puff* *znika* narka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:18 pm
opcy "obrazek grzybeczka" MUAHAHHAHHHHHAHHHAAAA!! eek grzybek  uwielbiam grzybki whee szczegulnie te duze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:21 pm
Sayokun opcy "obrazek grzybeczka" MUAHAHHAHHHHHAHHHAAAA!! eek grzybek  uwielbiam grzybki whee szczegulnie te duze... ja bym powiedzial nawet ze maslak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:21 pm
[cała drży pod stołem] crying prosze przestan....opcy... cała guildia się trzęsie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:22 pm
opcy "eee... dobra niewarzne sweatdrop " BUEHEHEHEHHE eek a to co?? tytanik?? grzmotnij jedna w nasz rzad plz plz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:23 pm
Vykk Sayokun opcy "obrazek grzybeczka" MUAHAHHAHHHHHAHHHAAAA!! eek grzybek  uwielbiam grzybki whee szczegulnie te duze... ja bym powiedzial nawet ze maslak xd wole halucogeny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:23 pm