|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:49 pm
blaugh ja witam wszystkich jeszcze raz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:51 pm
Ja- Yosei ...no nic ...może i w og�le ten, tego - ale to też ten ...yhm,yhm ...zgadzam się ...trzymajta się (tak, tak - oczywiście) ...sayonara (troche mi bije, może i życie nie jest piękne, ale świat jest xd ) ... ninja tum,tum turu - tum,tum turu (mission impossible miuzik)Hehe, szkoda żeś uciekł...papa... Kukus- jak ja mogłam przeoczyć ten fakt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:52 pm
Delein Woitaj Say, ja ci kurde jeszcze życzeń nie składałam kurka wodna, więc wszystkiego naj, jesteś już prawie tak dorosły jak ja...kumpel powieział, że jestem stara jak wapno i zostawiam za sobą białe ślady, ale do rzeczy, zebyś se wszystkie marzenia spełnił i żeby nikt cię nie denerwował, kasy, lasek, dużo seksu na śniegu, mało życia w biegu i tyle radości ile ryba ma ości hej! eek wygadana kobita nie ma co... dzieki wielkie XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:56 pm
Kukus ~Punky_Queen~ własnie ucze sie z kumplem angieslkiego smile Ponieważ jestem osobnicą o wiekszej pojemności inteltualnej w stosunku do j. angieslkiego w przeciwenstwi do niego, dlatego mu pomagam smile Tłumacze jak najobszernije sie da i jak zrozumialej. Bądźcie ze mnie dumni! biggrin a ja ćwicze język migowy... ale lipnie mi to idzie, bo ktoś mi skasował film z którego wycięli dźwięk i wstawili lektora migającego... i teraz nie mam na czym ćwiczyć czytania... oł siet, a po co sie uczysz migowego? Zauwazylam ze co jestem na gildii to kazdy cos ma dobrego.. w szczegolnosci jest to wyrob wlasny.. wczoraj tiramisu, a dzisiaj ciacha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:57 pm
Kukus Delein opcy Delein Opcy...dlaczego nie robisz kariery w tym biznesie? jak mnie wypuszcza ze szpitala to moze sprobuje...... xd Rozumiem...to może zorganizujmy odbicie ciebie z rąk specjalistów... przecież on i tak wychodzi kiedy chce... wygryzł dziurę w murze eek a wlasnie ostatnio widzialem ogloszenie: "poszukujemy zbieglego pacjeta z naszej kliniki ogromnie niebezpieczny interesuje sie wszelkiej masci bronia nuklearna, rakietami, pociskami i wszystkim co (cytujemy slowa zbieglego) robi durze BUM cechy specjalne: podaje sie za opcego z planety gaia" wiecie o kogo chodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:00 pm
ninja *idzie obadac co z gambinem ^^ smile *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:00 pm
~Punky_Queen~ oł siet, a po co sie uczysz migowego? taka szkoła... w przyszłym zawodzie musze biegle posługiwać się językiem migowym... między innymi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:03 pm
kurde zagapilem sie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:05 pm
Vykk kurde zagapilem sie... sweatdrop ja tesh - troffe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:07 pm
Sayokun eek a wlasnie ostatnio widzialem ogloszenie: "poszukujemy zbieglego pacjeta z naszej kliniki ogromnie niebezpieczny interesuje sie wszelkiej masci bronia nuklearna, rakietami, pociskami i wszystkim co (cytujemy slowa zbieglego) robi durze BUM cechy specjalne: podaje sie za opcego z planety gaia" wiecie o kogo chodzi?? zdekonspirowałeś mnie!!!!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:09 pm
opcy Sayokun eek a wlasnie ostatnio widzialem ogloszenie: "poszukujemy zbieglego pacjeta z naszej kliniki ogromnie niebezpieczny interesuje sie wszelkiej masci bronia nuklearna, rakietami, pociskami i wszystkim co (cytujemy slowa zbieglego) robi durze BUM cechy specjalne: podaje sie za opcego z planety gaia" wiecie o kogo chodzi?? zdekonspirowałeś mnie!!!!!!! domokun I co teraz? Wszyscy zginiemy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:12 pm
Delein opcy Sayokun eek a wlasnie ostatnio widzialem ogloszenie: "poszukujemy zbieglego pacjeta z naszej kliniki ogromnie niebezpieczny interesuje sie wszelkiej masci bronia nuklearna, rakietami, pociskami i wszystkim co (cytujemy slowa zbieglego) robi durze BUM cechy specjalne: podaje sie za opcego z planety gaia" wiecie o kogo chodzi?? zdekonspirowałeś mnie!!!!!!! domokun I co teraz? Wszyscy zginiemy.... *przybiera pozę psychotycznej mangusty* scream I TRZEBA WAM TEGO BYŁO?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:12 pm
opcy Sayokun eek a wlasnie ostatnio widzialem ogloszenie: "poszukujemy zbieglego pacjeta z naszej kliniki ogromnie niebezpieczny interesuje sie wszelkiej masci bronia nuklearna, rakietami, pociskami i wszystkim co (cytujemy slowa zbieglego) robi durze BUM cechy specjalne: podaje sie za opcego z planety gaia" wiecie o kogo chodzi?? zdekonspirowałeś mnie!!!!!!! domokun sweatdrop ale oni powinni wiedziec... jak tam przygotowania wink potrzebujesz jeszcze jakis materialow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|