|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:40 pm
Delein Lavagetas_heqetai no co ty a solidarnosc plemnikow to co- sie liczy :cP I przez te jakieś tam plemniki mam pozostać bez dachu and głową? Nie nie nie mój drogi, w to nie dam się wkręcić... no dobra dobra, dom jest gdzie indziej no ale dobra, ja tam nie niszcze :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:41 pm
dobra ja skonczylem...... oto moje dzieło.... lekkie.. przenosne.... znakomicie sie też nadaje na biwak np. na mrówki faraonki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:42 pm
...je, je, je... ...ale s**t ninja ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:42 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no co ty a solidarnosc plemnikow to co- sie liczy :cP I przez te jakieś tam plemniki mam pozostać bez dachu and głową? Nie nie nie mój drogi, w to nie dam się wkręcić... no dobra dobra, dom jest gdzie indziej no ale dobra, ja tam nie niszcze :cP Dom jest na strychu...ja nie mam innego, bo się nie wgrywa razz Opcy...dlaczego nie robisz kariery w tym biznesie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:43 pm
opcy dobra ja skonczylem...... oto moje dzieło.... lekkie przenosne.... znakomicie sie też nadaje na biwak np. na mrówki faraonki  przed chwilką wyskoczył mi bled.... crying że limit ściągania został przekroczony czy coś w tym stylu crying ale coż..... dziękooje że dałes link... smile chyba koopie oryginalną wersję. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:43 pm
Ja- Yosei ...je, je, je... ...ale s**t ninja ... xd Nie, cośty, zdaje ci się... ... A o co chodzi? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:44 pm
Delein Opcy...dlaczego nie robisz kariery w tym biznesie? jak mnie wypuszcza ze szpitala to moze sprobuje...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ własnie ucze sie z kumplem angieslkiego smile Ponieważ jestem osobnicą o wiekszej pojemności inteltualnej w stosunku do j. angieslkiego w przeciwenstwi do niego, dlatego mu pomagam smile Tłumacze jak najobszernije sie da i jak zrozumialej. Bądźcie ze mnie dumni! biggrin a ja ćwicze język migowy... ale lipnie mi to idzie, bo ktoś mi skasował film z którego wycięli dźwięk i wstawili lektora migającego... i teraz nie mam na czym ćwiczyć czytania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:46 pm
opcy Delein Opcy...dlaczego nie robisz kariery w tym biznesie? jak mnie wypuszcza ze szpitala to moze sprobuje...... xd Rozumiem...to może zorganizujmy odbicie ciebie z rąk specjalistów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:48 pm
Delein opcy Delein Opcy...dlaczego nie robisz kariery w tym biznesie? jak mnie wypuszcza ze szpitala to moze sprobuje...... xd Rozumiem...to może zorganizujmy odbicie ciebie z rąk specjalistów... przecież on i tak wychodzi kiedy chce... wygryzł dziurę w murze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:49 pm
Woitaj Say, ja ci kurde jeszcze życzeń nie składałam kurka wodna, więc wszystkiego naj, jesteś już prawie tak dorosły jak ja...kumpel powieział, że jestem stara jak wapno i zostawiam za sobą białe ślady, ale do rzeczy, zebyś se wszystkie marzenia spełnił i żeby nikt cię nie denerwował, kasy, lasek, dużo seksu na śniegu, mało życia w biegu i tyle radości ile ryba ma ości hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|