|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:27 pm
Delein Lavagetas_heqetai no co tylko mowie zebyscie...a z reszta xd Żebyśmy co? whee Eeee...Kukus mój drogi, która to puszka dzisiaj? Lekarz kazał ograniczyć dawkę, nie pamiętasz? eeeee tam... oni się znają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:28 pm
PointZer0 No , a ja sam kończę - dobranoc wszystkim xd O.o. papatulcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:29 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no co tylko mowie zebyscie...a z reszta xd Żebyśmy co? whee Eeee...Kukus mój drogi, która to puszka dzisiaj? Lekarz kazał ograniczyć dawkę, nie pamiętasz? zebyscie nie niszczyli gildii :c) Powiedz to Opcemu...i Kukusowi...faceci się wkręcili... Do zobaczenia Zero whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:30 pm
widze że poza Zerusiem nikt mnie nie zauważył sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:30 pm
Kukus Delein Lavagetas_heqetai no co tylko mowie zebyscie...a z reszta xd Żebyśmy co? whee Eeee...Kukus mój drogi, która to puszka dzisiaj? Lekarz kazał ograniczyć dawkę, nie pamiętasz? eeeee tam... oni się znają... Tak, w końcu to tylko specjaliści 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:34 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no co tylko mowie zebyscie...a z reszta xd Żebyśmy co? whee Eeee...Kukus mój drogi, która to puszka dzisiaj? Lekarz kazał ograniczyć dawkę, nie pamiętasz? zebyscie nie niszczyli gildii :c) Powiedz to Opcemu...i Kukusowi...faceci się wkręcili... Do zobaczenia Zero whee no co ty a solidarnosc plemnikow to co- sie liczy :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:34 pm
przy bombie pomagal mi moj kumpel:  troche śmierdzi ale ma złote serce! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:35 pm
Czesc wszystkim..
*podaje ciasteczka, ale jedno w kształcie kwiatuszka z napisem dla "naszej kitty"* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:36 pm
własnie ucze sie z kumplem angieslkiego smile Ponieważ jestem osobnicą o wiekszej pojemności inteltualnej w stosunku do j. angieslkiego w przeciwenstwi do niego, dlatego mu pomagam smile Tłumacze jak najobszernije sie da i jak zrozumialej. Bądźcie ze mnie dumni! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:37 pm
Lavagetas_heqetai no co ty a solidarnosc plemnikow to co- sie liczy :cP I przez te jakieś tam plemniki mam pozostać bez dachu and głową? Nie nie nie mój drogi, w to nie dam się wkręcić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:38 pm
okej ja znikam moze bede jutro... nie wiem do zobaczonka szkraby koffane =^w^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:38 pm
Will-fire Czesc wszystkim.. *podaje ciasteczka, ale jedno w kształcie kwiatuszka z napisem dla "naszej kitty"* biggrin to dla mnie.... dziekooje *przytul* 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:39 pm
...Ohayo ...ja tu tylko na chwile ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:39 pm
wrociclem po raz kolejny...no coz tak to jest jak wyrzucaja cie od kompa :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:40 pm
Miss_Karina okej ja znikam moze bede jutro... nie wiem do zobaczonka szkraby koffane =^w^= Papa szkrabie :] Avsko Yosei, avsko Vykk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|