|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:11 pm
PointZer0 _cleef_ muwisz ze to niby ty narysowales ? ? ? Nie xp przyśnił Ci się ten rysunek xp *___* pokaz rysunki, gdzie je schowales?!! *___* xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:12 pm
Miss_Karina PointZer0 _cleef_ muwisz ze to niby ty narysowales ? ? ? Nie xp przyśnił Ci się ten rysunek xp *___* pokaz rysunki, gdzie je schowales?!! *___* xd xd whee To D'archangel , ten aniołek z kosa mechaniczną z " trochę kulturki "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:13 pm
opcy *zabiera sie do roboty* wiedze te nabylem zabijajac wiele osob......  jeśli nie sprawi ci to za wielkiego problemu prosiłbym by grzybuś był seledynowy... jakieś takie dziś mam widzimisie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:13 pm
PointZer0 _cleef_ muwisz ze to niby ty narysowales ? ? ? Nie xp przyśnił Ci się ten rysunek xp muwiles "zobacz moje rysunki" ja sie spytalem gdzie a ty mi tamten pokazales, po so ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:14 pm
Kukus jeśli nie sprawi ci to za wielkiego problemu prosiłbym by grzybuś był seledynowy... jakieś takie dziś mam widzimisie O ! O ! i czerwone cętki !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:15 pm
Amm...*siada w foteliku* Czy to aby dobry pomysł? Ta bomba? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:15 pm
PointZer0 Kukus jeśli nie sprawi ci to za wielkiego problemu prosiłbym by grzybuś był seledynowy... jakieś takie dziś mam widzimisie O ! O ! i czerwone cętki ! tu macie katalog: http://www.nukesaway.com/blasts.php
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:16 pm
Delein Amm...*siada w foteliku* Czy to aby dobry pomysł? Ta bomba? sweatdrop nie tolerujemy półśrodków blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:17 pm
Mirum, mirum--servatis vestra gildia- defenditis vestrum turba ! ! !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:18 pm
eek
wow... zero, D'archangle jest supa! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Mirum, mirum--servatis vestra gildia- defenditis vestrum turba ! ! ! Na zdrowie xd Witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Delein Amm...*siada w foteliku* Czy to aby dobry pomysł? Ta bomba? sweatdrop nie tolerujemy półśrodków blaugh A może jednak? *powiedziała wyjmując z torby sprej do likwidowania korników*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:19 pm
Lavagetas_heqetai Mirum, mirum--servatis vestra gildia- defenditis vestrum turba ! ! ! salum polelkum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|