|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:54 am
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw witka again ninja poniewaz mam skype'a i dziala xp wszystko jest git whee whee whee skype'a O.o a jaki masz nick w skype'u? setsuna_ ale nie dzwon teraz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Cleef - to rzuć kiedyś okiem na moje pracki i oceń. gdzie ?
karina, okolo 13-16 razy (?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BIEDNY GAMBINO!!! crying crying crying dałam mu 150 g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:56 am
Kukus Omega Sun wysadzisz nam gildie i bedziemy musieli zebrac jak Gambino blaugh demonizujesz... kilka dziur w konstrukcji jeszcze nikogo nie zabiło... dziś blaugh a z reszta, przeciez mi jest wszystko jedno, bo i tak tu nie mieszkam tylko z Wilczkiem w chatce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ PointZer0 Cleef - to rzuć kiedyś okiem na moje pracki i oceń. gdzie ?
karina, okolo 13-16 razy (?)Gheeee... czekaj, linka znajdę... masz TU jeden...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:57 am
Kukus Delein Kukus przeżyliśmy Czarnobyl to i exterminacje korników przeżyjemy... detonuj, laska Nie mam co detonować...zarzućcie arsenałem, a reszta niech zejdzie do bunkra... e... mamy bunkier? pytanie... a melina to niby gdzie jest? Dobra, głupie pytanie... To kto ma bomby? Zero?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:57 am
Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsuna Dragonclaw witka again ninja poniewaz mam skype'a i dziala xp wszystko jest git whee whee whee skype'a O.o a jaki masz nick w skype'u? setsuna_ ale nie dzwon teraz whee ja nie bede dzwonic ale pisac XD bo nie mam mikrofonu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:58 am
Delein Kukus Delein Kukus przeżyliśmy Czarnobyl to i exterminacje korników przeżyjemy... detonuj, laska Nie mam co detonować...zarzućcie arsenałem, a reszta niech zejdzie do bunkra... e... mamy bunkier? pytanie... a melina to niby gdzie jest? Dobra, głupie pytanie... To kto ma bomby? Zero? Ja mogę skombinowac materiały rozszczepialne , tylko musi ktoś zrobić kontrukcję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:59 am
~Punky_Queen~ BIEDNY GAMBINO!!! crying crying crying dałam mu 150 g ja narazie dalem 1800 ^^ ale i tak mu to nic niepomoze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:59 am
Omega Sun Kukus Omega Sun wysadzisz nam gildie i bedziemy musieli zebrac jak Gambino blaugh demonizujesz... kilka dziur w konstrukcji jeszcze nikogo nie zabiło... dziś blaugh a z reszta, przeciez mi jest wszystko jedno, bo i tak tu nie mieszkam tylko z Wilczkiem w chatce blaugh ja w bunkrze... a napromieniowanie już mi bardziej nie zaszkodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:01 pm
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsuna Dragonclaw witka again ninja poniewaz mam skype'a i dziala xp wszystko jest git whee whee whee skype'a O.o a jaki masz nick w skype'u? setsuna_ ale nie dzwon teraz whee ja nie bede dzwonic ale pisac XD bo nie mam mikrofonu XD pozdrowka od loraka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja mogę skombinowac materiały rozszczepialne , tylko musi ktoś zrobić kontrukcję. proponuję by zrobił to Opc... ma największe doświadczenie... a ja nie mam juz taśmy izolacyjnej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Omega Sun Kukus Omega Sun wysadzisz nam gildie i bedziemy musieli zebrac jak Gambino blaugh demonizujesz... kilka dziur w konstrukcji jeszcze nikogo nie zabiło... dziś blaugh a z reszta, przeciez mi jest wszystko jedno, bo i tak tu nie mieszkam tylko z Wilczkiem w chatce blaugh ja w bunkrze... a napromieniowanie już mi bardziej nie zaszkodzi  o cholera.......... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|