|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:48 am
Miss_Karina PointZer0 Witam wszystkich przybyłych xd Karina - mnie cos w takim układzie męczy sweatdrop eee... O.o jakim ukladzie Zer0? O.o No ze potem podeślę Collara - męczyło mnie to będzie sweatdrop Cleef - to rzuć kiedyś okiem na moje pracki i oceń.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein *czołga się po podłodze* Wiecie że mamy korniki w podłodze? jak juz mowilem jest na nie jeden dobry sposób:  hahahahahaha *smieje sie* hahahahahHAHAHAHAHA!!! *smiech roznosi sie na caly pokoj* hahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein opcy Delein *czołga się po podłodze* Wiecie że mamy korniki w podłodze? jak juz mowilem jest na nie jeden dobry sposób:  Rozgląda się po gildii* Hm...wszystko byłoby okej, ale mamy ograniczone pole działania... E tam , jedna dobra głowica pierwszofuzyjna i po kłopocie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:49 am
Delein opcy Delein *czołga się po podłodze* Wiecie że mamy korniki w podłodze? jak juz mowilem jest na nie jeden dobry sposób:  Rozgląda się po gildii* Hm...wszystko byłoby okej, ale mamy ograniczone pole działania... przeżyliśmy Czarnobyl to i exterminacje korników przeżyjemy... detonuj, laska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:49 am
Zer0.... esh... to co robimy? oddajesz kase a jak ci sie uda zdjac to ci zaplace? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:50 am
GDZIE AKIKO ? ?? crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:51 am
_cleef_ GDZIE AKIKO ? ?? crying crying brak danych na ten temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:51 am
_cleef_ GDZIE AKIKO ? ?? crying crying W domu , netu nie ma podłączonego , będzie może za tydzień. Karina - jak zdejmę to Ci podeślę , k ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:52 am
Kukus przeżyliśmy Czarnobyl to i exterminacje korników przeżyjemy... detonuj, laska Nie mam co detonować...zarzućcie arsenałem, a reszta niech zejdzie do bunkra... e... mamy bunkier?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein *czołga się po podłodze* Wiecie że mamy korniki w podłodze? jak juz mowilem jest na nie jeden dobry sposób:  wysadzisz nam gildie i bedziemy musieli zebrac jak Gambino blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ GDZIE AKIKO ? ?? crying crying Akino z niewiadomych powodow nie ma neta w domu. najprawdopodobnie jej neta odcieli/.... ile razy juc ci to mowili ludzie?
Zer0- okej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:53 am
Delein Kukus przeżyliśmy Czarnobyl to i exterminacje korników przeżyjemy... detonuj, laska Nie mam co detonować...zarzućcie arsenałem, a reszta niech zejdzie do bunkra... e... mamy bunkier? Moża wleźć do meliny albo udostępnię część Sanktuarium Zmian w moim portalu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kukus przeżyliśmy Czarnobyl to i exterminacje korników przeżyjemy... detonuj, laska Nie mam co detonować...zarzućcie arsenałem, a reszta niech zejdzie do bunkra... e... mamy bunkier? pytanie... a melina to niby gdzie jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:54 am
Omega Sun wysadzisz nam gildie i bedziemy musieli zebrac jak Gambino blaugh demonizujesz... kilka dziur w konstrukcji jeszcze nikogo nie zabiło... dziś blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|