|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:42 am
Damroka Musze już kończyć....... Czas na edukację ^^ Będe mądrym człowiekiem pa idz sie edukowac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:43 am
PointZer0 Witam Cleef xd O , dopiero teraz zauważyłem że masz gidię swoją xd ma dwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witka again ninja poniewaz mam skype'a i dziala xp wszystko jest git whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *czołga się po podłodze* Wiecie że mamy korniki w podłodze? Taa , przestałabyś z tego lasu je przynosić , rozumiem że Druidka musi mieć naturę et cetera ale one są skubane wielkości kot stressed O.o ko...korniki?! nyaaaaa!!!!!!!! gonk nie cierrrrrrrrrpie ich!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:45 am
PointZer0 Delein *czołga się po podłodze* Wiecie że mamy korniki w podłodze? Taa , przestałabyś z tego lasu je przynosić , rozumiem że Druidka musi mieć naturę et cetera ale one są skubane wielkości kot�w stressed Śmiej się...to nie ja...ja mieszkam na strychu...a one spod podłogi wyłażą...kto mieszka w lochach? Avsko opcy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ KTO NIEDAL DONCJI DLA GAMBINO BEDZIE MIAL ZE MNO DO ROBIENIA ! !! !!! !! scream scream domokun JA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw witka again ninja poniewaz mam skype'a i dziala xp wszystko jest git whee whee whee skype'a O.o a jaki masz nick w skype'u?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich przybyłych xd Karina - mnie cos w takim układzie męczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:46 am
Kukus _cleef_ KTO NIEDAL DONCJI DLA GAMBINO BEDZIE MIAL ZE MNO DO ROBIENIA ! !! !!! !! scream scream domokun JA ty dales, sam mi to dzis muwiles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *czołga się po podłodze* Wiecie że mamy korniki w podłodze? jak juz mowilem jest na nie jeden dobry sposób:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra ja ide. papa moze wroce w nocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:47 am
PointZer0 Witam wszystkich przybyłych xd Karina - mnie cos w takim układzie męczy sweatdrop eee... O.o jakim ukladzie Zer0? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw witka again ninja poniewaz mam skype'a i dziala xp wszystko jest git whee whee whee skype'a O.o a jaki masz nick w skype'u? też mam konto ale zapomniałem o nim sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein *czołga się po podłodze* Wiecie że mamy korniki w podłodze? jak juz mowilem jest na nie jeden dobry sposób:  Rozgląda się po gildii* Hm...wszystko byłoby okej, ale mamy ograniczone pole działania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|