|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:29 am
PointZer0 Miss_Karina Zer0- a za ile sprzedasz mi? cool wink Cena standardowa - 3.9 No , dla Ciebie 3.7 :> a moze 3.5? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:29 am
PointZer0 Night_Lady mam kajdanki super, wink ile one mogą kosztowac w markecie? (tak tylko pytam czy nie przepłaciłam razz ) Wpisz nazwę , wyszukaj i sprawdz ceny oge tam widoczne xd a jak sie nazywają?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:30 am
Miss_Karina PointZer0 Miss_Karina Zer0- a za ile sprzedasz mi? cool wink Cena standardowa - 3.9 No , dla Ciebie 3.7 :> a moze 3.5? wink 3.6 , pushczanie ochek nic nie da :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady PointZer0 Night_Lady mam kajdanki super, wink ile one mogą kosztowac w markecie? (tak tylko pytam czy nie przepłaciłam razz ) Wpisz nazwę , wyszukaj i sprawdz ceny oge tam widoczne xd a jak sie nazywają?zobacz w invetory na pewno bedzie nazwa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omi: Ahegame i cyferki, nie wiem dokladnie ale to byl baran mowie to ciagle i ciagle ! on nie wlazl nigdy na gildie! SZCZYT!!! ale za to po nim odziedziczylam majatek biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:32 am
Night_Lady mam kajdanki super, wink ile one mogą kosztowac w markecie? (tak tylko pytam czy nie przepłaciłam razz ) ja probowalam swoje sprzedac z jakes 2 dni za 2 k i zaden palant sie nie skusil! dopiero teraz Dam, zrobila pozytek i je wykupila uff!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Miss_Karina PointZer0 Miss_Karina Zer0- a za ile sprzedasz mi? cool wink Cena standardowa - 3.9 No , dla Ciebie 3.7 :> a moze 3.5? wink 3.6 , pushczanie ochek nic nie da :] ok juz wysylam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:33 am
Hejka wszystkim. Night_Lady mialo byc z okularkami i kolorowy czy czarnobialy?? Bedzie tak w tym tygodniu ten rysunek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:33 am
Ann_Miho Hejka wszystkim. Night_Lady mialo byc z okularkami i kolorowy czy czarnobialy?? Bedzie tak w tym tygodniu ten rysunek. ano witam Ann xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:34 am
~Punky_Queen~ Omi: Ahegame i cyferki, nie wiem dokladnie ale to byl baran mowie to ciagle i ciagle ! on nie wlazl nigdy na gildie! SZCZYT!!! ale za to po nim odziedziczylam majatek biggrin biggrin biggrin to pewnie dlatego go nie kojarze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:37 am
Ann_Miho Hejka wszystkim. Night_Lady mialo byc z okularkami i kolorowy czy czarnobialy?? Bedzie tak w tym tygodniu ten rysunek. zalezy od Ciebie wink dzieki za pomoc wink robie fizyke teraz, beznadzieja wiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|