|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:02 am
*****OGŁOSZENIE*****
SPRZEDAM PRISONER'S SCHACKLES [kajdanki] ZA 2000g[2k]
*****OGŁOSZENIE*****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:03 am
Ibris hey wszystkim *wypelzla zmeczona ze swoijego pokoju* hello Ib 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejo Punky *przytula*
Hej Ib ^^
Ja chętnie kupiłabym, ale narazei zbieram na co innego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:05 am
Ibris hey wszystkim *wypelzla zmeczona ze swoijego pokoju* witaj posiadaczko pimpin hatu [mojego jendgeo z marzen, ale jeszcze nie teraz razz ] btw. ROZOWY JEST DE BESCIARSKI biggrin biggrin biggrin btw. 2 TO ZATRZYMAC DLA CIBIE NOV? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:07 am
Witam wszystkich , wprowadzilem nową twarz na Gaię i na Gildie , i poręczyć mogę wątrobą ze zła ona nie przyniesie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:08 am
PointZer0 Witam wszystkich , wprowadzilem nową twarz na Gaię i na Gildie , i poręczyć mogę wątrobą ze zła ona nie przyniesie xd witaj *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Night_Lady .... co sie bardziej opłaca ry niebieski czy trunk? do kupienia?... nic, bo w kupnych zawsze sa maski, nauszniki albo spodnice z siana xp No no , kogo my tu mamy xd Witam piękną pania moderator
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ Ibris hey wszystkim *wypelzla zmeczona ze swoijego pokoju* witaj posiadaczko pimpin hatu [mojego jendgeo z marzen, ale jeszcze nie teraz razz ] btw. ROZOWY JEST DE BESCIARSKI biggrin biggrin biggrin btw. 2 TO ZATRZYMAC DLA CIBIE NOV? whee Nie, nie zatrzymuj ^^ Zanim na nie uzbieram zdążysz je 20 razy sprzedać hehe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:09 am
~Punky_Queen~ PointZer0 Witam wszystkich , wprowadzilem nową twarz na Gaię i na Gildie , i poręczyć mogę wątrobą ze zła ona nie przyniesie xd witaj *przytuuul* Ano witam witam *cmok w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witam wszystkich , wprowadzilem nową twarz na Gaię i na Gildie , i poręczyć mogę wątrobą ze zła ona nie przyniesie xd a ktoz to ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejk! sorry za lag..... ale tak juz bywa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|