|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:52 am
jeden niubiś wink ... dwa niubisie wink wink ooooooo... niubisie nam się rozmnażają przez pączkowanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:53 am
Omega Sun Kukus Omega Sun Kukus ja kiedyś miałem kanałowe na żywca bo przepiłem pięniądze na głupiego jasia sweatdrop eek eek eek gonk spokojnie bratowa... byłem tak zalany jeszcze na tym fotelu, że zasnąłem... nic nie poczułem wlasnie tez dzis odkrylam, ze jedynymi skutecznymi srodkami przeciwbolowymi sa wszelkie roztwory alkoholopodobne surprised Caly dzien sie meczylam, zanim w odruchu desperacji sie zdecydowalam na eksperymenty wink powinnaś się wreszcie nauczyć, że w kwestii bólu wszelkiego [łącznie z WeldSchmertz] należy się do mnie zwracać... [język mnie boli... chyba się lekko naderwałem dziś, bo mi się barbell przykleił do zębów i za mocno szarpnąłem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:53 am
~Punky_Queen~ Setsuna Dragonclaw Vykk ~Punky_Queen~ Vykk raczej takim na ktorym wyprobowywuje sie jego newrwy zwlaszcz ze likwiduja mi bude w tym roku a ja mam jeszcze rok nauki i prznosza mnie do innej placowki gdzie ma mi sie zmienic polowa nauczycieli ktorzy maja przygotowac mnei do nowej matury a teakze egzaminu technicznego ktory jest matura z elektoniki i ekonomi...+ umijetnosci prakltyczne sprawdzane na miejscu...kur@a ...az szlag mnie trafia jak o tym mysle... ou.. tez by mnie trafil xp a wspomnialem ze o zmianie szkoly dowiedzialem sie z gazety?? eek eek eek nie zazdroszcze... eek oł em dżi eek co to za szkoła która o niczym nie informuje!? xp taka jak firma ktora ja sponsuoruje...TPSA ktore stwierdzilo ze nie oplaca im sie dluzej wykladac kasy na szkole bo jest niewyplacalna...wiec wyrzucaja mnei do innej palcowki w zamian zapewnili ze wyremontuja cale 5 sal...i przeniosa sprzet do tamtej szkoly...tamta dyrektorka bardzos ie cieszy bo idzie niz demograficzny...nasza tez bo dostanie swoja dole...moj byly dyrektor tez bo budynek w krotym sie ucze wykupuje miasto i tworzy tam osrodek oswaitowy i egzaminacyjny czy jakos tak... sweatdrop ...i czyje interesy sa wazniejsze??uczniow czy tych ktorzy moge na tym zarobic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:55 am
Witaj my sie chyba jeszcze nie znamy...mow mi Vykk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat O.o. ja muszę lecieć bo siostra chce mi wleźć na kompa sweatdrop może będe o 22;00 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat O.o. ja muszę lecieć bo siostra chce mi wleźć na kompa sweatdrop pa kitty 3nodding Vykk: no oczywiscie ze nei ucznoof... bo uczen jest do gnebienia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus powinnaś się weszcie nauczyć, że w kwestii bólu wszelkiego [łącznie z WeldSchmertz] należy się do mnie zwracać... zapamietam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:56 am
Setsuna Dragonclaw Kitty-ShadowCat O.o. ja muszę lecieć bo siostra chce mi wleźć na kompa sweatdrop pa kitty 3nodding Vykk: no oczywiscie ze nei ucznoof... bo uczen jest do gnebienia xp lol XDDDD z/w ide po kolacyjke ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ~Punky_Queen~ oł em dżi eek co to za szkoła która o niczym nie informuje!? xp taka jak firma ktora ja sponsuoruje...TPSA ktore stwierdzilo ze nie oplaca im sie dluzej wykladac kasy na szkole bo jest niewyplacalna...wiec wyrzucaja mnei do innej palcowki w zamian zapewnili ze wyremontuja cale 5 sal...i przeniosa sprzet do tamtej szkoly...tamta dyrektorka bardzos ie cieszy bo idzie niz demograficzny...nasza tez bo dostanie swoja dole...moj byly dyrektor tez bo budynek w krotym sie ucze wykupuje miasto i tworzy tam osrodek oswaitowy i egzaminacyjny czy jakos tak... sweatdrop ...i czyje interesy sa wazniejsze??uczniow czy tych ktorzy moge na tym zarobic?? sad *podchodzi, przytulllla* sad *głasku, głasku* biedactwo ty moje KUKUS: hehe niubisie wink dobre, dobre xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Witaj my sie chyba jeszcze nie znamy...mow mi Vykk... hej Vykk whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:57 am
do zobaczenia tym co sobie poszli...witka tym co dotarli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|