|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:44 am
Vykk raczej takim na ktorym wyprobowywuje sie jego newrwy zwlaszcz ze likwiduja mi bude w tym roku a ja mam jeszcze rok nauki i prznosza mnie do innej placowki gdzie ma mi sie zmienic polowa nauczycieli ktorzy maja przygotowac mnei do nowej matury a teakze egzaminu technicznego ktory jest matura z elektoniki i ekonomi...+ umijetnosci prakltyczne sprawdzane na miejscu...kur@a ...az szlag mnie trafia jak o tym mysle... ou.. tez by mnie trafil xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:44 am
Punky Kukus jest naszym modem, podobnie jak Omi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:45 am
Kukus ja kiedyś miałem kanałowe na żywca bo przepiłem pięniądze na głupiego jasia sweatdrop eek eek eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:45 am
opcy problemy z kodekami?!!? O.o ...przy sciaganiu plikow?!?!? nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie, że ta wiedza możę być zabójcza... let it be eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:46 am
~Punky_Queen~ Vykk raczej takim na ktorym wyprobowywuje sie jego newrwy zwlaszcz ze likwiduja mi bude w tym roku a ja mam jeszcze rok nauki i prznosza mnie do innej placowki gdzie ma mi sie zmienic polowa nauczycieli ktorzy maja przygotowac mnei do nowej matury a teakze egzaminu technicznego ktory jest matura z elektoniki i ekonomi...+ umijetnosci prakltyczne sprawdzane na miejscu...kur@a ...az szlag mnie trafia jak o tym mysle... ou.. tez by mnie trafil xp a wspomnialem ze o zmianie szkoly dowiedzialem sie z gazety??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:46 am
Kukus ~Punky_Queen~ Kukus ~Punky_Queen~ <- kto ty? eek nowa.... sad sad sad crying opcy cos sugerujesz? *boi sie* eek aha... no dopsh wink to ja się odczepiam biggrin *kłania sie* miło whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:47 am
Vykk ~Punky_Queen~ Vykk raczej takim na ktorym wyprobowywuje sie jego newrwy zwlaszcz ze likwiduja mi bude w tym roku a ja mam jeszcze rok nauki i prznosza mnie do innej placowki gdzie ma mi sie zmienic polowa nauczycieli ktorzy maja przygotowac mnei do nowej matury a teakze egzaminu technicznego ktory jest matura z elektoniki i ekonomi...+ umijetnosci prakltyczne sprawdzane na miejscu...kur@a ...az szlag mnie trafia jak o tym mysle... ou.. tez by mnie trafil xp a wspomnialem ze o zmianie szkoly dowiedzialem sie z gazety?? eek eek eek nie zazdroszcze... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Punky Kukus jest naszym modem, podobnie jak Omi ^^ oooo smile *szeptu zwrotne do niej* dzieki za info wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kukus ja kiedyś miałem kanałowe na żywca bo przepiłem pięniądze na głupiego jasia sweatdrop eek eek eek gonk spokojnie bratowa... byłem tak zalany jeszcze na tym fotelu, że zasnąłem... nic nie poczułem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:48 am
Vykk ~Punky_Queen~ Vykk raczej takim na ktorym wyprobowywuje sie jego newrwy zwlaszcz ze likwiduja mi bude w tym roku a ja mam jeszcze rok nauki i prznosza mnie do innej placowki gdzie ma mi sie zmienic polowa nauczycieli ktorzy maja przygotowac mnei do nowej matury a teakze egzaminu technicznego ktory jest matura z elektoniki i ekonomi...+ umijetnosci prakltyczne sprawdzane na miejscu...kur@a ...az szlag mnie trafia jak o tym mysle... ou.. tez by mnie trafil xp a wspomnialem ze o zmianie szkoly dowiedzialem sie z gazety?? eek eee to ja wspolczuje eek Czesc Setsu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:48 am
Setsuna Dragonclaw Vykk ~Punky_Queen~ Vykk raczej takim na ktorym wyprobowywuje sie jego newrwy zwlaszcz ze likwiduja mi bude w tym roku a ja mam jeszcze rok nauki i prznosza mnie do innej placowki gdzie ma mi sie zmienic polowa nauczycieli ktorzy maja przygotowac mnei do nowej matury a teakze egzaminu technicznego ktory jest matura z elektoniki i ekonomi...+ umijetnosci prakltyczne sprawdzane na miejscu...kur@a ...az szlag mnie trafia jak o tym mysle... ou.. tez by mnie trafil xp a wspomnialem ze o zmianie szkoly dowiedzialem sie z gazety?? eek eek eek nie zazdroszcze... eek oł em dżi eek co to za szkoła która o niczym nie informuje!? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:50 am
hej whee wreszcie jestes biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:50 am
Kukus Omega Sun Kukus ja kiedyś miałem kanałowe na żywca bo przepiłem pięniądze na głupiego jasia sweatdrop eek eek eek gonk spokojnie bratowa... byłem tak zalany jeszcze na tym fotelu, że zasnąłem... nic nie poczułem wlasnie tez dzis odkrylam, ze jedynymi skutecznymi srodkami przeciwbolowymi sa wszelkie roztwory alkoholopodobne surprised Caly dzien sie meczylam, zanim w odruchu desperacji sie zdecydowalam na eksperymenty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|