|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:22 am
Miss_Karina Omega Sun Miss_Karina Omi wszytko bedzie dobrze XD whee zeby tylko nie bolalo gonk a prosisz o zastrzyji znieczulajace? wink ja zawsze prosze XD gonk crying tydzien temu nie prosilam i to byl wielki blad gonk z reszta nie byl potrzebny, bo stracilam przytomnosc z bolu i nic nie pamietam sweatdrop A dzisiaj sam zabieg byl bezbolesny, zaczelo bolec okropnie dopiero w domku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
btw.. opcy ten twoj program mi sie nie podoba, wole winampa biggrin a teraz wszytko juz mi dziala biggrin resety czasem czynia cuda heart wink
biggrin i teraz syyysko gra twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:24 am
Omega Sun Miss_Karina Omega Sun Miss_Karina Omi wszytko bedzie dobrze XD whee zeby tylko nie bolalo gonk a prosisz o zastrzyji znieczulajace? wink ja zawsze prosze XD gonk crying tydzien temu nie prosilam i to byl wielki blad gonk z reszta nie byl potrzebny, bo stracilam przytomnosc z bolu i nic nie pamietam sweatdrop A dzisiaj sam zabieg byl bezbolesny, zaczelo bolec okropnie dopiero w domku crying wiesz... raz mnie uspili zeby dentysta mogl spokojnie wyczyniac "cuda" z moimi zebami... mialam wtedy jeszcze wiekszego stracha niz teraz i ok 4-5 dziur w zebach...
zostawimy ten temat bo mi juz dziura jakas zaczyna bolec xp pewnie ze strachu przed zebologiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:25 am
A własciwie, chyba nic-= ='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:26 am
~Punky_Queen~ btw.. opcy ten twoj program mi sie nie podoba, wole winampa biggrin a teraz wszytko juz mi dziala biggrin resety czasem czynia cuda heart wink biggrin i teraz syyysko gra twisted bo on nie jest od podobania ale od grania...... a grac to gra lepiej od winampa...... u mnie zreszta odtwarzacz do muzyli siedzi schowany w trayu caly czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:27 am
~Punky_Queen~ Vykk ludzie powiedzcie mi czy ja naprawde jestem jakis popularny czy cos...??w ciagu ponad tygodnia na gg wlaczylo sie do mnie ok 20 osob na gg ktore chcialy sie blizej poznac...litosci mam juz powoli tego dosc...chyba znowu wlacze sobie filter na nieprzyjmowanie wiadomosci od nieznajomych... sweatdrop ehhh... chyba jestes popularny biggrin chyba zbyt popularny... sweatdrop ...wole byc szarakiem...a nie jakim,s krolikeim doswaidczalnym tak jak w szkole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:31 am
e.e. opcy.... jak to się ma ściągać 46 godz. i 10 min. to mam przez dwa dni kompa nie wyłączac? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:31 am
Miss_Karina przytuuul> wiesz... raz mnie uspili zeby dentysta mogl spokojnie wyczyniac "cuda" z moimi zebami... mialam wtedy jeszcze wiekszego stracha niz teraz i ok 4-5 dziur w zebach... zostawimy ten temat bo mi juz dziura jakas zaczyna bolec xp pewnie ze strachu przed zebologiem ale ja nie mialam ubytkow, tylko mnie zaczelo strasznie bolec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat e.e. opcy.... jak to się ma ściągać 46 godz. i 10 min. to mam przez dwa dni kompa nie wyłączac? wink a w ostatnich 20 minutach wyskoczy ci blad ^^ albo cos padnie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ludzie powiedzcie mi czy ja naprawde jestem jakis popularny czy cos...??w ciagu ponad tygodnia na gg wlaczylo sie do mnie ok 20 osob na gg ktore chcialy sie blizej poznac...litosci mam juz powoli tego dosc...chyba znowu wlacze sobie filter na nieprzyjmowanie wiadomosci od nieznajomych... sweatdrop ehhh... to dobrze ze sie nie odezwałam bo bys mnie od razu odrzucił... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|