|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:14 am
Kitty-ShadowCat opcy @Kitt:tu masz triala photoshopa 7 do sciagniecia: ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/photoshop/win/7.x/AdobePS7Tryout.exe aaaa....[przytull] dziękooje crying heart crying noł problem! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:14 am
Omega Sun Miss_Karina Omi wszytko bedzie dobrze XD whee zeby tylko nie bolalo gonk a prosisz o zastrzyji znieczulajace? wink ja zawsze prosze XD gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:15 am
Toolek opcy Toolek Ktos mnie pamieta jeszcze? Witam! witam........ ja nie pamietam ale ja tu w miare nowy jestem...... Za to ja cie pamietam ninja eme..... tak? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:15 am
Siada na swoim foteliku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:16 am
Toolek opcy Toolek Ktos mnie pamieta jeszcze? Witam! witam........ ja nie pamietam ale ja tu w miare nowy jestem...... Za to ja cie pamietam ninja O_o No mnie chyba nie pamietasz... Z reszta ja ciebie tez. Ale Aya mi sie dzisiaj skarzyła, ze długo z toba nie gadała biggrin *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:17 am
~~lena-undesaid~~ Toolek opcy Toolek Ktos mnie pamieta jeszcze? Witam! witam........ ja nie pamietam ale ja tu w miare nowy jestem...... Za to ja cie pamietam ninja O_o No mnie chyba nie pamietasz... Z reszta ja ciebie tez. Ale Aya mi sie dzisiaj skarzyła, ze długo z toba nie gadała biggrin *podaje lapke* xd Milo poznac...Toolek jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:18 am
Toolek Ktos mnie pamieta jeszcze? Witam! ja Cie pamietam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:19 am
Omega Sun Toolek Ktos mnie pamieta jeszcze? Witam! ja Cie pamietam 3nodding Ja tyz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:19 am
znooooooowuuuuuuuu.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:20 am
siemaaaaaaaaaaaaaaaaa ^^ heheeheh ale mam dobry jhumorek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ludzie powiedzcie mi czy ja naprawde jestem jakis popularny czy cos...??w ciagu ponad tygodnia na gg wlaczylo sie do mnie ok 20 osob na gg ktore chcialy sie blizej poznac...litosci mam juz powoli tego dosc...chyba znowu wlacze sobie filter na nieprzyjmowanie wiadomosci od nieznajomych... sweatdrop ehhh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek Omega Sun Toolek Ktos mnie pamieta jeszcze? Witam! ja Cie pamietam 3nodding Ja tyz xd ja tez cie pamietam Tool whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:21 am
Vykk ludzie powiedzcie mi czy ja naprawde jestem jakis popularny czy cos...??w ciagu ponad tygodnia na gg wlaczylo sie do mnie ok 20 osob na gg ktore chcialy sie blizej poznac...litosci mam juz powoli tego dosc...chyba znowu wlacze sobie filter na nieprzyjmowanie wiadomosci od nieznajomych... sweatdrop ehhh... chyba jestes popularny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:21 am
Vykk ludzie powiedzcie mi czy ja naprawde jestem jakis popularny czy cos...??w ciagu ponad tygodnia na gg wlaczylo sie do mnie ok 20 osob na gg ktore chcialy sie blizej poznac...litosci mam juz powoli tego dosc...chyba znowu wlacze sobie filter na nieprzyjmowanie wiadomosci od nieznajomych... sweatdrop ehhh... nu ostatnio jest plagha takich osob z nikąd ==' tez mam tego dosc ale nie mam serca wlaczyc filtra ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|