|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:01 am
racqel Omega Sun jestem cala spuchnieta przez dentyste gonk Wygladam jak.. jak chomik xp ooooo! zemsta dentysty? teraz widze twoja kolej zeby cierpiec. a juz myslalem, ze tylko ja mam problemy... wink gonk za tydzien kolejna wizyta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:02 am
Kitty-ShadowCat właśnie nie moge zainstalować crying tyle ściągania na nic.... to jedyny photoshop jaki znalazłam crying przeciez ci ju kiedys mowilem ze 8 / CS nie dziala na win98..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:04 am
opcy widze ze tam dosyc stare wersje maja.... bo fb2k tam jest w wersji 0.8.2 a nowsza juz jest od dawna...... (ostrzegam ze foobar jest raczej dla zaawansowanych uzytkownikow) ale sa linki do stron programow, wiec mozna sobie zaktualizowac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:05 am
@Kitt:tu masz triala photoshopa 7 do sciagniecia: ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/photoshop/win/7.x/AdobePS7Tryout.exe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat właśnie nie moge zainstalować crying tyle ściągania na nic.... to jedyny photoshop jaki znalazłam crying przeciez ci ju kiedys mowilem ze 8 / CS nie dziala na win98..... sweatdrop ja siem tam na tym nie znam sad . wiesz może czy gdzieś można ściągnąc tą wersję na win 98?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak zawsze nikt mnie nie zauwaza crying ide sobie pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:06 am
*podaje dłoń Omi* fajnie wink milo poznac rozniwez biggrin
odnoscie tego czegos z dziwkiem ... stare to NADAL NIE DZIAŁA gonk ide zresecic tego grata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:06 am
sea-coast jak zawsze nikt mnie nie zauwaza crying ide sobie pa nie dramatyzuj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:08 am
Omi wszytko bedzie dobrze XD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:10 am
Ktos mnie pamieta jeszcze? Witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:11 am
Toolek Ktos mnie pamieta jeszcze? Witam! witam........ ja nie pamietam ale ja tu w miare nowy jestem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:12 am
opcy Toolek Ktos mnie pamieta jeszcze? Witam! witam........ ja nie pamietam ale ja tu w miare nowy jestem...... Za to ja cie pamietam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:12 am
opcy @Kitt:tu masz triala photoshopa 7 do sciagniecia: ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/photoshop/win/7.x/AdobePS7Tryout.exe aaaa....[przytull] dziękooje crying heart crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|