|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:48 am
jestem cala spuchnieta przez dentyste gonk Wygladam jak.. jak chomik xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:49 am
~Punky_Queen~ opcy ~Punky_Queen~ *wchodzi* witka wam winamp mi sie zawisił i nie moge słuchać piżamy stare kt�ryz z nieokielznanych bogow zabronil dostepu do tego srodku przekasywania innych srodkow masowego przekazu? NO KT�RY! niech an ja go tylko dorwe scream jak sie uzywa takiego durnowatego programu to sie nie dziwie za pokarało. to prosze dac mi strone z czyms co nie jest durnowate i potrafi odtwarzac mp3 xp www.foobar2000.org moim zdaniem najlepszy odtwarzacz na rynku.... wersja special odtwarza wszystko od .mp3 przez .ogg .vob po .flac i .ape 64 bitowa dokładnośc...... fajny interfejs (jak sie nad nim SAMEMU popracuje...) zre mniej pamieci od win*#% //edit: i musepack ( .mpc) tez odtwarza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:50 am
Omega Sun jestem cala spuchnieta przez dentyste gonk Wygladam jak.. jak chomik xp hmm ja juz dawno skonczylam z dentysta i juz nie musze do niego chodzić biggrin ale szczerze wspólczuje wink *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:51 am
Omega Sun jestem cala spuchnieta przez dentyste gonk Wygladam jak.. jak chomik xp O.o.... wspolczucia... ja tez do zxebologa mushu pojsc, ale nie mam kiedy >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:52 am
Kitty-ShadowCat Opcy, mam pytanie. czy photoshop 3.0 będzie pasował na windows 98? czy ktrykolwiek photoshop będzie na niego pasował? gonk wszystkie photoshopy do wersji 7 dzialaja pod win98.... dopiero photoshop 8 CS potrzebuje 2000/XP (tak jak Corel 12 zreszta stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:53 am
Dziex opcy zarz to sprawdze jeszcze jedbo pytanie:
Co nalezy zrobić jezeli wyskoczy ci komunikat:
Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku, ponieważ wystąpił problem z urządzeniem dźwiękowym. Urządzenie dźwiękowe może nie być zainstalowane na komputerze, może ono być używane przez inny program lub może nie działać prawidłowo.
question question question sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tez jestem obolała ale po lekarzu o innej specjalizacji....l siemanko kochani wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun jestem cala spuchnieta przez dentyste gonk Wygladam jak.. jak chomik xp ooooo! zemsta dentysty? teraz widze twoja kolej zeby cierpiec. a juz myslalem, ze tylko ja mam problemy... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:54 am
opcy Kitty-ShadowCat Opcy, mam pytanie. czy photoshop 3.0 będzie pasował na windows 98? czy ktrykolwiek photoshop będzie na niego pasował? gonk wszystkie photoshopy do wersji 7 dzialaja pod win98.... dopiero photoshop 8 CS potrzebuje 2000/XP (tak jak Corel 12 zreszta stressed ) O.o. u mnie też jest taki znaczek cs eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:54 am
~Punky_Queen~ Dziex opcy zarz to sprawdze jeszcze jedbo pytanie: Co nalezy zrobić jezeli wyskoczy ci komunikat: Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku, ponieważ wystąpił problem z urządzeniem dźwiękowym. Urządzenie dźwiękowe może nie być zainstalowane na komputerze, może ono być używane przez inny program lub może nie działać prawidłowo. question question question sweatdrop sprawdz w manadzeze procesow/programow (nie pamietam jak to sie nazywa) czy nie masz jakiegos programu zwieszonego (i blokujacego dzwiekówke)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:55 am
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat Opcy, mam pytanie. czy photoshop 3.0 będzie pasował na windows 98? czy ktrykolwiek photoshop będzie na niego pasował? gonk wszystkie photoshopy do wersji 7 dzialaja pod win98.... dopiero photoshop 8 CS potrzebuje 2000/XP (tak jak Corel 12 zreszta stressed ) O.o. u mnie też jest taki znaczek cs eek i chodzi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:56 am
~Punky_Queen~ Omega Sun jestem cala spuchnieta przez dentyste gonk Wygladam jak.. jak chomik xp hmm ja juz dawno skonczylam z dentysta i juz nie musze do niego chodzić biggrin ale szczerze wspólczuje wink *przytuuuuul* dziekuje *przytul* a tak wlasciwie, to chyba sie jeszcze nie znamy. Jestem Omi Milo Cie poznac 3nodding
strona z odtwarzaczami plikow MP3 - to odnosnie poprzedniego posta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:57 am
sea-coast ja tez jestem obolała ale po lekarzu o innej specjalizacji....l siemanko kochani wink hejho! toz to horror mi sie jakis od razu wlacza na tych lekarzy, ale prosze nie ciagnijmy juz tego tematu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:57 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat Opcy, mam pytanie. czy photoshop 3.0 będzie pasował na windows 98? czy ktrykolwiek photoshop będzie na niego pasował? gonk wszystkie photoshopy do wersji 7 dzialaja pod win98.... dopiero photoshop 8 CS potrzebuje 2000/XP (tak jak Corel 12 zreszta stressed ) O.o. u mnie też jest taki znaczek cs eek i chodzi??? właśnie nie moge zainstalować crying tyle ściągania na nic.... to jedyny photoshop jaki znalazłam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:59 am
widze ze tam dosyc stare wersje maja.... bo fb2k tam jest w wersji 0.8.2 a nowsza juz jest od dawna...... (ostrzegam ze foobar jest raczej dla zaawansowanych uzytkownikow)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|