|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:32 am
opcy a to slyszales: pszpspzzszszzzszszszszszspap pszpsz...
niezle co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:35 am
racqel opcy a to slyszales: pszpspzzszszzzszszszszszspap pszpsz... niezle co? swietne powinienes to nagrac....... 3nodding juz widze rzesze piszczacych fanek xd Lenuś uważaj bo to sie może źle skończyc.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:40 am
Te, Opcy, ty se za dużo z tym Lenusiem nie pozwalaj...... Siema Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:45 am
~Punky_Queen~ *wchodzi* witka wam winamp mi sie zawisił i nie moge słuchać piżamy stare kt�ryz z nieokielznanych bogow zabronil dostepu do tego srodku przekasywania innych srodkow masowego przekazu? NO KT�RY! niech an ja go tylko dorwe scream jak sie uzywa takiego durnowatego programu to sie nie dziwie za pokarało. Czesc Kitt..... ~~lena-undesaid~~: czy ktos ci juz mowil kiedys ze jestes strasznie przemadrzala i kiedys zle skonczysz z tego powodu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:46 am
opcy ~Punky_Queen~ *wchodzi* witka wam winamp mi sie zawisił i nie moge słuchać piżamy stare kt�ryz z nieokielznanych bogow zabronil dostepu do tego srodku przekasywania innych srodkow masowego przekazu? NO KT�RY! niech an ja go tylko dorwe scream jak sie uzywa takiego durnowatego programu to sie nie dziwie za pokarało. to prosze dac mi strone z czyms co nie jest durnowate i potrafi odtwarzac mp3 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:47 am
opcy ~Punky_Queen~ *wchodzi* witka wam winamp mi sie zawisił i nie moge słuchać piżamy stare kt�ryz z nieokielznanych bogow zabronil dostepu do tego srodku przekasywania innych srodkow masowego przekazu? NO KT�RY! niech an ja go tylko dorwe scream jak sie uzywa takiego durnowatego programu to sie nie dziwie za pokarało. Czesc Kitt..... ~~lena-undesaid~~: czy ktos ci juz mowil kiedys ze jestes strasznie przemadrzala i kiedys zle skonczysz z tego powodu? Niee xd Ty mi za to ostatnio mowiłes, z ejestem zadziorna- -' No tak, ale nie zycze sobie, zebys mnie Lenusiem nazywał. OK?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|