|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:03 am
opcy jestem z siebie dumny!!!!! napisalem pierwszy rozdzial pracki!!!!!!!! Brawooo....- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:03 am
~~lena-undesaid~~ opcy jestem z siebie dumny!!!!! napisalem pierwszy rozdzial pracki!!!!!!!! Brawooo....- -' sie wie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:11 am
hej Yumi whee
co tak ucichlo? blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:17 am
Szabadaba łub łub łub...... bli bli lbi....... *powiedział z inteligentną miną opcy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:21 am
opcy Szabadaba łub łub łub...... bli bli lbi....... *powiedział z inteligentną miną opcy* Eeee... Jak oni cie przyjeli na te studia?? Bo mam wrażenie, ze korupcja sie szerzy..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:24 am
~~lena-undesaid~~ opcy Szabadaba łub łub łub...... bli bli lbi....... *powiedział z inteligentną miną opcy* Eeee... Jak oni cie przyjeli na te studia?? Bo mam wrażenie, ze korupcja sie szerzy.......... wkraczasz na niebezpieczne terytoria mojej psychiki Lenuś....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:25 am
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy Szabadaba łub łub łub...... bli bli lbi....... *powiedział z inteligentną miną opcy* Eeee... Jak oni cie przyjeli na te studia?? Bo mam wrażenie, ze korupcja sie szerzy.......... wkraczasz na niebezpieczne terytoria mojej psychiki Lenuś.... Tja... Pewnie są jak piekło.......- -' To moze ja z nich wyjde..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:25 am
sapadam :p moze cos w tv bedzie ciekawego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:27 am
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ opcy Szabadaba łub łub łub...... bli bli lbi....... *powiedział z inteligentną miną opcy* Eeee... Jak oni cie przyjeli na te studia?? Bo mam wrażenie, ze korupcja sie szerzy.......... wkraczasz na niebezpieczne terytoria mojej psychiki Lenuś.... Tja... Pewnie są jak piekło.......- -' To moze ja z nich wyjde.......... dobra decyzja........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|