|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:44 am
Jesli dam mu 200 golda to zostane z - 18 - -'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:46 am
Nie ma sprawy, mialo sie juz takie problemy :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Vykk Ibris jestem dumna, pomoglam Gambino XD ja tez...a co wrzucilas mu 1 golda??... xd 1g to na Ciebie kiedys wydam... pff ;P cale 200 XD ja mu rzucilem 89...bo tyle mialem do rownej kwoty sweatdrop whee blaugh ...nie oddam sie za 1 g...znaczy sie nie kupisz mnie za tyle xd blaugh xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris jestem dumna, pomoglam Gambino XD question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:48 am
Vykk Ibris Vykk Ibris jestem dumna, pomoglam Gambino XD ja tez...a co wrzucilas mu 1 golda??... xd 1g to na Ciebie kiedys wydam... pff ;P cale 200 XD ja mu rzucilem 89...bo tyle mialem do rownej kwoty sweatdrop whee blaugh ...nie oddam sie za 1 g...znaczy sie nie kupisz mnie za tyle xd blaugh xp whee xd komu dac ? gambino ? jak mu sie daje kase ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:49 am
narka Bal _cleef_ Vykk Ibris Vykk Ibris jestem dumna, pomoglam Gambino XD ja tez...a co wrzucilas mu 1 golda??... xd 1g to na Ciebie kiedys wydam... pff ;P cale 200 XD ja mu rzucilem 89...bo tyle mialem do rownej kwoty sweatdrop whee blaugh ...nie oddam sie za 1 g...znaczy sie nie kupisz mnie za tyle xd blaugh xp whee xd komu dac ? gambino ? jak mu sie daje kase ? klikasz na niego stoi pod swoja zurzona willa...potem idzie gladko razz ewentualnie mozesz dac mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:50 am
dobra zrywam sie.. trza cos wszamac... PApa 3maicie sie... *odjezdża na tun-tun'ie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:50 am
cze jak sie nazywają czapki z rybką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:51 am
_cleef_ Vykk Ibris Vykk Ibris jestem dumna, pomoglam Gambino XD ja tez...a co wrzucilas mu 1 golda??... xd 1g to na Ciebie kiedys wydam... pff ;P cale 200 XD ja mu rzucilem 89...bo tyle mialem do rownej kwoty sweatdrop whee blaugh ...nie oddam sie za 1 g...znaczy sie nie kupisz mnie za tyle xd blaugh xp whee xd komu dac ? gambino ? jak mu sie daje kase ? stoi przed swoja willa..... klikasz na niego potem cos tam gada..... a potem jest okienko do wpisania sumy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj Lady, nie umiem ci pomoc :/
trzymaj sie Christoff smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell dobra zrywam sie.. trza cos wszamac... PApa 3maicie sie... *odjezdża na tun-tun'ie* narka Hejka Nighty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:56 am
Vykk narka Bal _cleef_ Vykk Ibris Vykk Ibris jestem dumna, pomoglam Gambino XD ja tez...a co wrzucilas mu 1 golda??... xd 1g to na Ciebie kiedys wydam... pff ;P cale 200 XD ja mu rzucilem 89...bo tyle mialem do rownej kwoty sweatdrop whee blaugh ...nie oddam sie za 1 g...znaczy sie nie kupisz mnie za tyle xd blaugh xp whee xd komu dac ? gambino ? jak mu sie daje kase ? klikasz na niego stoi pod swoja zurzona willa...potem idzie gladko razz ewentualnie mozesz dac mnie xd chyba jak dostanie dosc, to wszyscy ktuzy mu cos dali dostano jakis prezent
ja dalem 1393
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:59 am
_cleef_ chyba jak dostanie dosc, to wszyscy ktuzy mu cos dali dostano jakis prezent
ja dalem 1393 tez tak mysle....... szykuje sie jakis event nowy! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:59 am
a ja sie chyba troche zaczytalam... em... ^^'' komus soku kokosowego? *dogadza sobie jak moze kartonem soku i kubkiem. bez perwersji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|