|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:35 am
Ym.. no... Masz racje ibris... Gdzie ja mialem czosnek.. nei nei to na wampiry ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy ej widzieliscie to?!?!! gambino stoi przed swoja rozwalona willa i zbiera kase na jej odbudowe!! O.o O.O*idzie zobaczyc* 3nodding ... Baka gaia...baka gg... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:36 am
Christoff_Gangrell Vykk opcy ej widzieliscie to?!?!! gambino stoi przed swoja rozwalona willa i zbiera kase na jej odbudowe!! O.o O.O*idzie zobaczyc* 3nodding ... Baka gaia...baka gg... gonk O.o??cos ci nie dziala??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:36 am
@Vykk: radze ci z tym sigiem nie wychodzic poza gildie bo jak cie admini zlapiom tu ci go zablokuja...... animacje wypychaja go na ponad 200kb..... a moze byc do 100 o ile sie nie myle......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:37 am
Vykk Christoff_Gangrell Vykk opcy ej widzieliscie to?!?!! gambino stoi przed swoja rozwalona willa i zbiera kase na jej odbudowe!! O.o O.O*idzie zobaczyc* 3nodding ... Baka gaia...baka gg... gonk O.o??cos ci nie dziala?? Zwisy co moment jakies chamskie.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:38 am
opcy @Vykk: radze ci z tym sigiem nie wychodzic poza gildie bo jak cie admini zlapiom tu ci go zablokuja...... animacje wypychaja go na ponad 200kb..... a moze byc do 100 o ile sie nie myle...... to dzielo Yoseia...jakby co to wezme wrzuce poprzedniego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:39 am
jestem dumna, pomoglam Gambino XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:39 am
Christoff, wylacz i wlacz gg.. czasem pomaga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:41 am
Ibris jestem dumna, pomoglam Gambino XD ja tez...a co wrzucilas mu 1 golda??... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:42 am
Vykk opcy @Vykk: radze ci z tym sigiem nie wychodzic poza gildie bo jak cie admini zlapiom tu ci go zablokuja...... animacje wypychaja go na ponad 200kb..... a moze byc do 100 o ile sie nie myle...... to dzielo Yoseia...jakby co to wezme wrzuce poprzedniego mi to nie przeszkadza...... ale wiesz sa tacy co sie moga ciepac.... ja mu zucilem 420 goldow niech ma lump na wino
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:43 am
Christoff_Gangrell Zwisy co moment jakies chamskie.... gonk ...heh mozna miec zawieche, reseta, komp moze sie przycinac ale... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:44 am
Vykk Ibris jestem dumna, pomoglam Gambino XD ja tez...a co wrzucilas mu 1 golda??... xd 1g to na Ciebie kiedys wydam... pff ;P cale 200 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|