|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:16 am
Baliaur ufff sweatdrop dobrze jest czasami sie mylic xd Vykk ciekawe skad takie problemy?? xd 3nodding czasami mi sie cos przekreci...np.kark o 90 stopni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:18 am
Vykk Baliaur ufff sweatdrop dobrze jest czasami sie mylic xd Vykk ciekawe skad takie problemy?? xd 3nodding czasami mi sie cos przekreci...np.kark o 90 stopni xd xp xd tylko zeby ci sie orientacja nie przekrecila ROFTL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:19 am
_cleef_ Ibris _cleef_ ibris, zaprosic cie do mojej gildji ? ? ?? ??? kolejna gilidia ^^' zaczne nabijac posty... ale mozesz, mozesz XD bedzie mi bardzo milo. czyli niechcesz ? jak nie to nie... wydawalo mi sie, ze moja odpowiedz byla twierdzaca, ze chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:19 am
znowu jestem..... co tam nowego..... zadnych flame warsów nie bylo przez ta godzine?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:20 am
Baliaur Vykk Baliaur ufff sweatdrop dobrze jest czasami sie mylic xd Vykk ciekawe skad takie problemy?? xd 3nodding czasami mi sie cos przekreci...np.kark o 90 stopni xd xp xd tylko zeby ci sie orientacja nie przekrecila ROFTL o to nie musisz sie bac...Ibri w zupelnosci mi wystarczy ...jesli kiedys pozbede sie Grend'a razz xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:21 am
...dobra ludziki ...ja spadam ...trzymajta się ...do zobaczenia ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:22 am
opcy znowu jestem..... co tam nowego..... zadnych flame warsów nie bylo przez ta godzine? chyba nic sweatdrop Ibri ci wystarczy?? Vykk czy ja o czyms nie wiem?? chcesh o tym porozmawiac sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:23 am
Vykk Baliaur Vykk Baliaur ufff sweatdrop dobrze jest czasami sie mylic xd Vykk ciekawe skad takie problemy?? xd 3nodding czasami mi sie cos przekreci...np.kark o 90 stopni xd xp xd tylko zeby ci sie orientacja nie przekrecila ROFTL o to nie musisz sie bac...Ibri w zupelnosci mi wystarczy ...jesli kiedys pozbede sie Grend'a razz xp whee ze niby jak? XD papa Yosei ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:24 am
Ja- Yosei ...dobra ludziki ...ja spadam ...trzymajta się ...do zobaczenia ...sayonara ... ninja >narka Yosei... nie nic Ibri...ja tylko tak tego no ...*prostuje tylko 2 palce wskazujace i zaczyna je ze soba stykac* sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:25 am
alo... blaugh blaugh biggrin smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:25 am
powracam do zywych.. nei cieszcie sie tak razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:26 am
Aiko_Luzuki alo... blaugh blaugh biggrin smile hejka Hej Ast...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:27 am
ej widzieliscie to?!?!! gambino stoi przed swoja rozwalona willa i zbiera kase na jej odbudowe!! O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:27 am
Ast... a skad pewnosc, ze my jestesmy zywi? XD *w tle pomruk zombie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:29 am
opcy ej widzieliscie to?!?!! gambino stoi przed swoja rozwalona willa i zbiera kase na jej odbudowe!! O.o O.O*idzie zobaczyc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|