|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:51 am
Ja- Yosei Asterad Obrazilem cie czyms ? Szczerze mowiac po prostu nie chcielem pisac" heyka" jak wszyscy... sweatdrop Jesli kogos obraza slowo "dziwni" to sorrkie ><'... ...Mi to pochlebia xd podzielam ale zalezy z czyich ust stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:51 am
Asterad _cleef_ Asterad Przybyły wczoraj nowy noobiasty nei zjaacy zasad... Taaak stare sam jestes n00b
ty chyba niewiemsz co to jest n00b ! ><'' Mozliwe ze gadam po chinsku : mowilem o sobie razz moze, ale n00b i newb to nieto samo
newb-ktos nowy (powinien malo umiec) n00b-ktos kto jest bardo natretny, nic nieumie i jest glupi po prostu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:53 am
bylem na obiadku...wlasnie nadrobilem psty...echhh jeszcze net mi w miedzyczasie jeszcze zdarzyl siasc ale juz dziala..na szczescie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:53 am
doberek xd *wtacza sie do pokoju z kubkiem herbaty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:54 am
Vykk bylem na obiadku...wlasnie nadrobilem psty...echhh jeszcze net mi w miedzyczasie jeszcze zdarzyl siasc ale juz dziala..na szczescie... Witam Vykk , Ibrisa oraz Christoffa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:55 am
Ech... znam tą subteplna roznice ><' Ale w sytuacji jak się nikomu nie podobalo to co napisalem ironicznie napisalem n00b ... ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:55 am
Ibris doberek xd *wtacza sie do pokoju z kubkiem herbaty* heyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:56 am
Czesc..
*rozdaje ciasteczka z dzemem i lukrem*
czestujcie sie
dzisiaj bedzie odmiana poniewaz nie mozna wciaz jesc czekolady i ozechow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ja- Yosei Asterad Obrazilem cie czyms ? Szczerze mowiac po prostu nie chcielem pisac" heyka" jak wszyscy... sweatdrop Jesli kogos obraza slowo "dziwni" to sorrkie ><'... ...Mi to pochlebia xd podzielam ale zalezy z czyich ust stare ...no własnie ... ...Zer0 - Ibris a nie Ibrisa ...(i znowu się czepiam! xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czasem kocham skleroze i zabieganie mojej mamy. jestem uratowana od zębologa ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:57 am
Will-fire Czesc.. *rozdaje ciasteczka z dzemem i lukrem* czestujcie sie dzisiaj bedzie odmiana poniewaz nie mozna wciaz jesc czekolady i ozechow Ja dziękuję *siorbie z hermetycznego kanistra Uran*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:58 am
Ibris doberek xd *wtacza sie do pokoju z kubkiem herbaty* hejka Ib... chris powiedz wiedziales o jakiejs wystawie japonskiej w lodzi oraz o seansie 4 filmow w cytrynie za 10zl dla studentow UŁ i czegos tam jeszcze??tylko tyle ze byl 2 marca a ja jak zwykle dowiaduje sie po czasie scream stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:58 am